AcasăNewsDe ce a murit Elvis Presley

De ce a murit Elvis Presley

Nu ai nevoie chiar de o minte sclipitoare ca sa intelegi ce l-a omorat pe Elvis Presley in 1977.

Cand a lesinat pe podeaua din baie, Regele rock’n’roll-ului era gras din cauza mancarii nesanatoase de care devenise dependent. Desi era clar ca inima i-a cedat din cauza obezitatii si a drogurilor pe care le-a folosit de-a lungul timpului, mai multe teorii au fost dezvoltate de oamenii acelor vremuri.

Acum, 37 de ani mai tarziu, intr-un documentar difuzat de Channel 4, cercetatorii au folosit un for de par de-al lui Elvis Presley pentru a crea un genom identic cu profilul sau medical.

Dupa studiul firului de par, care a fost cumparat de la un prieten de-al frizerului care il tundea pe Rege, a scos la iveala ca vedeta ar fi putut suferi de o afectiune a muschiului inimii.

Analizele au aratat mutatii care ar fi putut cauza migrene, glaucon, sau obezitate.

Presley era dependent de pastile, si suferea de migrene si incetosare a vederii, atunci cand a murit la varsta de 42 de ani.

Dr Kingsmore, cel care s-a aflat in fruntea studiului, a spus: „Au fost atat de multe speculatii despre moarte lui si atat de mult s-a vorbit despre stilul lui de viata, incat  ne-a facut si mai curiosi sa nu aflam daca nu cumva Elvis Presley avea vreo afectiune medicala. Toate aceste lucruri despre cum s-a sinucis el cu acest stil de viata pe care il avea, ar putea sa fie foarte nedrepte.”

Foto: doktorkaligari.wordpress.com

author avatar
Andra Nesu
2.286 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger