AcasăNewsDe ce a fost retinuta o asistenta medicala de la un camin...

De ce a fost retinuta o asistenta medicala de la un camin de batrani

Dupa ce deunazi a fost audiata, o asistenta medicala a ajuns sa fie retinuta pentur 24 de ore, urmand ca vineri sa ajunga in fata instantei, procurorii propunand in cazul sau arestarea preventiva.

Femeia – care lucreaza la un camin destinat persoanelor varstnice din Focsani ca asistenta medicala – este suspectata de trafic de influenta, din cate au anuntat, vineri, reprezentantii Directiei Generale Anticoruptie. Concret, angajata centrului respectiv este acuzata ca ar fi primit mai multe sume de bani, in euro, in schimbul unui pretins ajutor pe care avea sa il acorde unor persoane, in vederea angajarii. “In baza probatoriului administrat, in perioada iulie-august 2015 si septembrie – decembrie 2016, D.G. a pretins si primit sume de bani totalizand 7100 de euro, de la un numar de 6 denuntatori, promitand ca-si va exercita pretinsa influenta asupra unor functionari din cadrul Primariei Focsani – Caminul de persoane varstnice, SPCRPCIV Vrancea si Comisia de expertiza asupra capacitatii de munca, pentru a le facilita angajarea pe posturi vacante, reprogramarea intr-un termen mai scurt la proba practica a examenului pentru obtinerea permisului de conducere sau admiterea unei contestatii asupra deciziei de incadrare in grad de invaliditate”, din cate reiese din comunicatul DGA.

Ramane de vazut ce va decide Judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Vrancea in privinta cererii inaintate de catre procurori in cazul asistentei medicale si daca vor accepta sau nu propunerea de arestare a acesteia.

385 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger