AcasăNewsDe Black Friday, un clujean n-a primit televizorul deja platit

De Black Friday, un clujean n-a primit televizorul deja platit

Vinerea trecuta, cele mai multe magazine din Romania au pus in aplicare celebra „poveste” cu reducerile de Black Friday, iar surprizele nu puteau lipsi din peisaje.

La Cluj, de exemplu, reprezentantii Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Regiunea Nord-Vest au avut surpriza sa primeasca o singura reclamatie, fata de anii precedenti, cand se primeau zeci si chiar sute de reclamatii.

Insa, conform citynews.ro, singura reclamatie facuta la Cluj este demna de cele mai celebre filme de comedie. Un barbat nu a mai primit televizorul pe care tocmai il platise.

Conform sursei amintite, comisarii OPC sustin ca barbatul s-a deplasat personal la magazin, a achitat cash contravaloarea televizorului, actele au fost incheiate si, cand se pregatea sa ridice televizorul, cumparatorul a fost instiintat ca produsul respectiv era deja rezervat de altcineva, prin sistem online.

Nu se stie exact finalul incidentului, comisarii OPC anuntand ca nu pot face si alte dezvaluiri pana la finalizarea anchetei.

sursa foto: gandul.info

author avatar
Cristi Ionita
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger