AcasăNewsDe Black Friday, romanii au cumparat masini de 1,7 milioane de euro.

De Black Friday, romanii au cumparat masini de 1,7 milioane de euro.

Cea mai scumpa masina vanduta a fost un Ferrari California, al carei pret a fost redus, de la 136.800 euro, pana la 119.880 euro.

Cea mai mare reducere s-a ridicat la 37.970 de euro, pentru un BMW seria 7, avand un pret de  113.911 euro, redus de la 151.881 euro, limuzina fiind cel mai cautat automobil pe site-ul Autovit.ro dedicat Black Friday.

De oferta Black Friday 2016 au beneficiat modelele Lexus seria RX 450, Audi Q7, BMW seria 6, Mercedes E 220, Toyota Prius Hybrid, VW Golf, Passat, Mini Cooper, Seat Leon, Ford Focus, Skoda Superb, Renault Fluence etc.

O premiera pentru piata Black Friday din Romania a fost pretul cu reducere al celui mai scump SUV care poate fi cumparat la noi in tara. Este vorba de Bentley Bentayga, o masina care costa 492.000 de euro, redus  la “numai” 467.999 de euro.

Tot in premiera, Autovit.ro a oferit camioane, utilitare si tractoare, dintre care au fost vandute peste 60%.(

author avatar
Bogdan Borcea
462 afisari
Zenville

Ultimele știri

ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti

În acest weekend, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente în...

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...
proger