AcasăNewsDe azi, CFR a introdus in circulatie Trenurile Soarelui catre LITORAL si...

De azi, CFR a introdus in circulatie Trenurile Soarelui catre LITORAL si DELTA DUNARII!

Vreti sa calatoriti catre mare sau Delta, cu trenul? Nimic mai simplu! De sambata, 14 iunie incepand, aveti la dispozitie peste 40 de trenuri catre si dinspre litoral si fascinanta zona a Deltei Dunarii!

Cum vara s-a instalat, oficial, iar cei mai multi dintre romani stiu deja cum isi vor petrece weekend-urile libere si vacanta din intervalul iunie- septembrie, cand sunt zile cu mult soare, ideale pentru plimbare, daca va gandeati sa mergeti la mare cu trenul, aflati ca numarul trenurilor catre litoral e mai mare, comparativ cu lunile trecute.

Programul estival de transport feroviar 2014 Trenurile Soarelui incepe pe 14 iunie si se incheie in toamna, pe 15 septembrie. Calatorii vor avea la dispozitie 20 de trenuri InterRegio si Regio care vor face legatura intre mai toate regiunile tarii si statiunile de pe litoral, anunta CFR. O astfel de calatorie, catre Constanta, din bucuresti, dureaza 2 ore si 50 de minute, precizeaza reprezentantii Cailor Ferate.

Totodata, pentru cei care planuiesc o vacanta in Delta Dunarii, o varianta, pe langa autoturismul personal, este si cea cu trenul. Mai exact, cu garniturile care circula suplimentar, din Gara de Nord din Bucuresti, catre Tulcea si retur. Zilnic exista patru astfel de trenuri  InterRegio ce vor parcurge distanta Bucuresti Nord – Tulcea Oras -doua dus si doua intors.

1.530 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger