AcasăNewsDe alegeri, Basescu - la cumparaturi, Ponta – la terasa cu baietii...

De alegeri, Basescu – la cumparaturi, Ponta – la terasa cu baietii

Desi le-a interzis prefectilor sa urmareasca partidele de fotbal din cadrul Campionatului European, premierul Victor Ponta nu a rezistat tentatiei si a mers la o terasa pentru a vedea meciul Spania- Italia.

Dupa vot, presedintele Traian Basescu a mers la supermarket

Dupa ce au votat, Traian Basescu in Capitala si Victor Ponta la Baia de Fier (judetul Gorj), cei doi demnitari au incercat sa se relaxeze un pic, fiecare cum a putut.

Desi a avut o zi incarcata, Victor Ponta a reusit sa urmareasca un meci de la Euro 2012

Cum duminica este zi de shopping in familia prezidentiala, Traian Basescu a mers la supermarket pentru a-si face provizii si pentru a sabota Olanda, alegand produse din alte tari. Dupa cumparaturi, seful statului s-a oprit la o cafea, invitand jurnalistii sa-i tina companie. De indatoririle de cap de familie nu scapat nici premierul Victor Ponta care a trebuit s-o insoteasca pe Daciana Sarbu la vot. Imediat, Ponta li s-a alaturat colegilor de USL, Crin Antonescu si Victor Ponta l-a o terasa, unde au urmarit partida Spania-Italia.

author avatar
eNational
515 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nici un articol de cateva randuri nu sunteti in stare sa scieti coerent/ corect..? Ziarici, vorba colegului Boanchis, de tabloide..
    „Imediat, Ponta li s-a alaturat colegilor de USL, Crin Antonescu si Victor Ponta l-a o terasa, unde au urmarit partida Spania-Italia.” ?!! Nota 3, cu –

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger