AcasăNewsDe-a râsu'- plânsu' în Bucureşti. "Mascaţii" au rămas fără maşină, în misiune....

De-a râsu’- plânsu’ în Bucureşti. „Mascaţii” au rămas fără maşină, în misiune. ŞOC este cine le-a luat-o!

perchezitiiOperațiune de amploare a Poliției Române: peste 200 de percheziții în toată țara

Scene comice în Bucureşti, observate de presa tabloidă. Se pare că Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) a rămas fără o mașină pe care era tehnică de filaj, imediat după o astfel de operațiune asupra unei grupări care făcea trafic de droguri.

Oamenii legii s-au gândir că autospeciala cu tehnică de supraveghere de supraveghere a fost furată. Însă, au aflat ce s-a întâmplat după ce au vizionat imaginile înregistrate de camerele de supraveghere.

Autospeciala, ridicată de Poliţia Locală

Mai întâi, precizăm din nou că echipele de polițiști antidrog aveau de făcut o tranzacție supravegheată pentru destructurarea unei rețele de traficanți de stupefiante. Deci erau în misiune. Adică maşina era super-importantă.

Autospeciala avea montată tehnică de supraveghere, în așa fel încât operațiunea să fie filmată de la distanță. Poliţiştilor locali însă li s-a părut că maşina respectivă era parcată neregulamentar. Pentru ei, era un vehicul oarecare, astfel că au ridicat autospeciala cu o platformă, conform spynews.

Mascaţii s-au gândit că automobilul, care nu avea numere de București, a fost furat. După ce au vizionat imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă, aceștia au descoperit că, de fapt, autospeciala fusese ridicată de „sectorişti”.

author avatar
Andrei Ștefan
1.289 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cizmele astea se impusca singure intre ele, nu e nevoie de dusmani, ca armata in 89. Asta din cauza ca din randul lor au disparut gradele marunte.La toate nivelele sunt numai de generali.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger