AcasăNewsDavid, tanarul cu vioara de la Romanii au talent: "esti mai presus...

David, tanarul cu vioara de la Romanii au talent: „esti mai presus de cuvinte si de voturi” (VIDEO)

Aplauzele si cuvintele juratilor l-au bucurat teribil pe David

Dupa 13 ani in care a cantat la vioara, din cei 19 pe care ii are, David Neamtu a venit la „Romanii au talent” aducand in fata juratilor si a publicului o maniera cu totul aparte de interpretare a acestui instrument fascinant.

Aplauzele si cuvintele juratilor l-au bucurat teribil pe David

Iar momentul sau a dovedit ca vioara pe care a manuit-o ca un veritabil maestru si-a dezvaluit tainele intr-un mod aparte, indiferent de ritmul ales de David.

Rezultatul a fost pe masura – zambete, felicitari si aplauze atat in randul celor patru jurati, cat si a publicului din sala, dar si al celor doi prezentatori, care au avut parte de un bonus muzical si in culise. „Au mai trecut multe viori pe aici pe scena, dar niciuna n-a sunat cum a sunat vioara asta a ta (…) esti mai presus de cuvinte si de voturi”, i-a transmis Andi Moisescu, in timp ce Mihaela Radulescu a conchis „superb!”.

E lesne de inteles ca tanarul artist merge mai departe in etapa urmatoare a competitiei de la Pro Tv cu numarul maxim de aprecieri de la jurati. Asadar, 4 de „DA” pentru David Neamtu, in cea de-a cincea editie a actualului sezon al competitiei „Romanii au talent”!

[youtube]9E2Urppx7Ck[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
741 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger