AcasăNewsDavid Garrett s-a plimbat cu un milion de euro la spinare prin...

David Garrett s-a plimbat cu un milion de euro la spinare prin Bucuresti

Pe scena Salii Palatului, David a demonstrat ca poate canta 13 note pe secunda

Invitat sa cante la Festivalul Enescu, violonistul David Garrett a strabatut distanta de la hotel la Sala Palatului, pe jos, fara garzi de corp, desi avea asupra lui un instrument muzical de valoare.

Pe scena Salii Palatului, David a demonstrat ca poate canta 13 note pe secunda

Pentru ultima saptamana a Festivalului George Enescu, organizatorii au mizat pe un recital de exceptie, sustinut de cel mai rapid violonist din lume. Germano-americanul David Garrett a sosit la Bucuresti discret si fara fite. S-a comportat  natural si n-a cerut sa fie pazit de cohorte de bodyguarzi. A strabatut pe jos distanta de la hotel la Sala Palatului, insotit doar de managerul sau si o reprezentanta a gazdelor, purtand lejer in spate cea mai de pret comoara a sa, o vioara Guadagnini, fabricata in 1772 de un elev al lui Stradivarius, si pe care a achizitionat-o in 2003 pentru un milion de dolari.

Muzicianul si-a carat singur in spate vioara de un milion de dolari

Imbracat in blugi din care se revarsau cascade de lantisoare argintii, cu bocanci pana aproape de genunchi si pletele blonde stranse intr-o combinatie de coc si coada, David a traversat Calea Victoriei, butonand la mobil si orientandu-se in spatiu mai mult dupa vocile unicilor sai „gardieni”. A patruns in Sala Palatului insotit de racnetele unui agent de paza, disperat ca nu poate convinge o soferita melomana sa isi coboare jeepul de pe trotuar. Cu o precizie germana, concertul a inceput la ora stabilita,19.30, iar Orchestra Romana de Tineret, dirijata de Cristian Mandeal, a incalzit atmosfera cu Rapsodia numarul 1 a lui Enescu. Ropote de aplauze, urale, blitzuri declansate pe furis. Asteptare. Freamat. Explozie de bucurie cand Garrett a patruns pe scena. Tot in blugi, tot cu bocanci si la fel „coafat”. Si-a masurat din ochii publicul si a inceput sa cante. Beethoven, natural si cu emotie. Si-a sters picaturile de transpiratie pe tricou, a primit si daruit flori, a zambit seducator ca doar a lucrat ca model pentru Armani si nu s-a zgarcit la bisuri. Printre ele si un pic de Michael Jackson, cat sa isi ridice spectatorii in picioare.

In pauza, David a acordat autografe fanilor si mai ales fanelor

In pauza spectacolului, tot cu vioara agatata de umar, a acordat autografe sutelor de fani si mai ales fane, care ii intindeau CD-uri, DVD-uri ori bilete pentru a le semna. Tot natural. Tot fara fite.

author avatar
Alina Creanga
9.096 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger