AcasăNewsDati timpul inapoi precum Coco Chanel!

Dati timpul inapoi precum Coco Chanel!

Celebra Coco Chanel si-a pastrat prospetimea pana la 87 de ani datorita tratamentelor Valmont

Tratamentele care au ajutat-o pe celebra Coco Chanel sa isi pastreze frumusetea si prospetimea pana la 87 de ani au ajuns si in Romania.

La Blues Line Beauty Space, de la World Trade Center, clientele sunt rafatate cu produse elvetiene care opresc timpul in loc

Ce au in comun  scriitorul Rainer Maria Rilke, actrita Ingrid Bergman, creatoarea de moda Coco Chanel si membrii familiei regale din Spania? Daca oricat v-ati bate capul nu reusiti sa gasiti un raspuns, va dam noi un ajutor. Toate personalitatile invocate  mai sus au fost sau sunt dependente inca  de tratamentele speciale si ingrijire personalizata Valmont. Renumite in intreaga lume pentru efectul miraculos pe care il au asupra pielii, produsele cosmetice elvetiene au ajuns si in Romania, mai exact la Bucuresti, unde pot fi gasite doar la galeria comerciala din cadrul World Trade Center.

Celebra Coco Chanel si-a pastrat prospetimea pana la 87 de ani datorita tratamentelor Valmont

Dedicate persoanelor care doresc sa castige lupta cu timpul, produsele Valmont au la baza ingrediente active si molecule cu beneficii semnificative pentru piele, cum ar fi apa de ghetar (care revitalizeaza metabolismul celular si stimuleaza sistemul natural de aparare a pielii), colagenul nativ ( provenit de la meduze) sau extractele esentiale din plante. Cu ajutorul  unor astfel de rasfaturi cosmetice se spune ca a reusit Coco Chanel sa isi pastreze prospetimea pana la 87 de ani, iar frumoasa Ingrid Bergman, tenul de portelan, care a facut-o celebra la Hollywood.

Renewing Pack este aliatul numarul 1 impotriva imbatranirii

Din fericire, aceste minuni cosmetice cu efect de lifting nu mai sunt doar un vis pentru romance si pot fi testate si la Bucuresti. Practic, este de ajuns o simpla intalnire cu expertii in frumusete de la Blues Line Beauty Space pentru a descoperi de ce anume au nevoie chipul, gatul, parul sau mainile dumneavoastra pentru a-si recapata tineretea si stralucirea si a intelege de ce produsele Valmont sunt “magicienii timpului”.

author avatar
eNational
262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger