AcasăNewsDate noi in cazul exploziilor de la Dortmund (VIDEO)

Date noi in cazul exploziilor de la Dortmund (VIDEO)

Pe masura ce ancheta desfasurata in cazul atacului produs seara trecuta in apropierea autocarului echipei Borussia Dortmund continua, se afla noi detalii despre cazul care a socat deopotriva formatia germana, cat si suporterii si opinia publica.

In primul rand, trebuie mentionat ca tanarul fundas spaniol Marc Bartra (26 de ani), ranit un urma sirului de trei explozii care au avut drept tinta autocarul in care se afla alaturi de colegii sai de echipa, a fost operat la mana, in cursul noptii trecute, din cate au anuntat oficialii echipei.

Apoi e de mentionat faptul ca anchetatorii analizeaza o scrisoare care, din cate anunta BBC, a fost gasita la locul atacului. Se spera, in mod evident, ca acest element sa aduca mai multe indicii utile investigatiei, in sensul in care ar putea oferi detalii cu privire la persoana sau persoanele care au pus la cale atacul de la Dortmund.

Trebuie spus ca incidentul a avut loc inainte de meciul pe care formatia Borussia Dortmund urma sa-l dispute contra celor de la Monaco, in cadrul sferturilor de finala ale Champions League, infruntarea de pe teren fiind amanata.

[youtube]09pXKDeaXYQ[/youtube]

foto: captura youtube

133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger