AcasăNewsDate noi despre starea celor 8 militari romani raniti in Afganistan

Date noi despre starea celor 8 militari romani raniti in Afganistan

Ministrul Apararii calca din nou pe „becul” lui Dragnea !

Prezent, duminica, la VeteRUN, crosul veteranilor de razboi desfasurat in Herastrau, ministrul Apararii a dat cateva detalii despre starea celor 8 militari romani care au fost raniti, luni, in Afganistan.

„Sunt bine, am avut mare noroc, au avut mare noroc, pot sa spun (…) militarii sunt in baza, sunt bine, chiar si cel pe care l-am dus in Germania (…) practic toti sunt bine”, a anuntat Mihai Fifor. Totodata, oficialul din fruntea MApN a explicat faptul ca in cazul militarului transferat in Germania a fost vorba despre o interventie la nivel de chirurgie plastica.

Zilele trecute, Ministerul Apararii transmitea ca plutonierul major Ionescu Marius Valentin fusese transportat, pe 1 mai, in stare stabila, la Centrul Medical Regional din Landstuhl, „pentru investigatii medicale suplimentare si tratament de specialitate”, dupa ce fusese ranit la bratul drept. Totodata, se mentiona faptul ca ai sai colegi fusesera lasati sa paraseasca spitalul din Kandahar, unde fusesera internati dupa ce ce au avut de suferit in urma exploziei unei masini-capcana. Cei 8 militari raniti fac parte din Batalionul 30 Protectia Fortei „Vulturii Carpatilor”, din Campulung Muscel.

author avatar
Cristina Stefan
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger