AcasăNewsData in judecata de Dan Voiculescu, Sorina Matei a facut cerere de...

Data in judecata de Dan Voiculescu, Sorina Matei a facut cerere de chemare in garantie. Ghita plateste?

Ajunsa in fata magistratilor, in procesul intentat impotriva sa de catre fondatorul Antenelor, dupa ce a fost acuzata ca a prezentat, pe cand lucra la Romania TV, o declaratie falsa, atribuita lui Dan Voiculescu, Sorina Matei a formulat o cerere de chemare in garantie, astfel ca, in cazul in care pierde procesul, patronul RTV sa fie cel care ar urma sa plateasca despagubirile.

Mai exact, aceasta a solicitat judecatorilor, prin respectiva solicitare de chemare in garantie, sa il oblige pe Sebastian Ghita sa achite despagubiri pentru prejudiciul moral provocat lui Dan Voiculescu. In cererea depusa, Sorina Matei recunoaste “fapta ilicita”, insa spune ca nu se face vinovata de comiterea ei. Suma pe care ar avea-o de platit in cazul in care pierde procesul cu Dan Voiculescu este de 250.000 euro daune morale. Urmatorul termen in acest proces va fi pe 5 iunie.

Sorina Matei a fost actionata in judecata in urma cu un an. Dan Voiculescu o acuza ca a difuzat, la RTV, o declaratie falsa pe care a atribuit-o fondatorului Antenelor. Pe 2 aprilie 2013, Sorina Matei, pe atunci prezentatoare la Romania TV, a difuzat in cadrul emisiunii “Editie speciala”, o declaratie pe care i-a atribuit-o lui Voiculescu.  Este vorba de un fragment dintr-o conversatie in care Dan Voiculescu l-ar fi santajat pe Crin Antonescu cu sprijinul mediatic al trustului Intact. Sorina Matei a declarat atunci: “Sursele sunt din PNL si PC”. Jurnalista nu a putut, insa, prezenta instantei probe care sa sustina ce a afirmat in emisiune.

Sursa foto: romaniatv.net

author avatar
eNational
1.202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger