AcasăNewsDat disparut de prietenii care il insoteau pe munte, un turist a...

Dat disparut de prietenii care il insoteau pe munte, un turist a fost gasit fara viata intr-o prapastie din Bucegi

A plecat impreuna cu patru amici intr-o excursie, la sfarsit de saptamana, pe munte, insa a sfarsit intr-un mod cumplit. Cei cinci au ales un traseu periculos, fara sa isi imagineze ce necaz ii va lovi.

Barbatul in varsta de 35 de ani a fost cautat ore in sir de prieteni, dar si de salvamontistii din Busteni pe care amicii turistului i-au anuntat despre disparitia tanarului, sambata seara. La lasarea noptii, operatiunea de localizare a fst intrerupta. Duminica dimineata, insa, cautarile au fost reluate.

Din nefericire, cele mai sumbre temeri ale cautatorilor s-au adeverit. Turistul a fost gasit, fara viata, intr-o rapa pe Valea Caraimanului, din muntii Bucegi, informeaza observatorulph.ro. Cel mai probabil, tanarul si-a pierdut echilibrul si, nemaiavand cum sa se redreseze, a cazut in gol de la mare inaltime in prapastia in care si-a gasit sfarsitul, din cauza ranilor foarte grave.

Urmeaza ca salvamontistii sa ridice trupul fara viata al turistului si sa-l aduca la baza muntelui. Autopsia va stabili ce anume a provocat decesul barbatului in varsta de 35 de ani.

Sursa foto: wikimapia.org

210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger