AcasăDaryl Hannah, arestata in fata Casei Albe

Daryl Hannah, arestata in fata Casei Albe

Actrita a fost arestata pe motiv ca a refuzat sa paraseasca locul mitingului

Actrita a intrat pe mana politistilor si a fost incatusata in timpul unui miting organizat de ecologistii americani in fata Casei Albe, din Washington.

Actrita a fost arestata pe motiv ca a refuzat sa paraseasca locul mitingului

Actrita americana Daryl Hannah, in varsta de 50 de ani, a fost arestata pentru scurt timp in timp ce protesta in fata Casei Albe, din Washington, fata de intentia autoritatilor de a construi o conducta de petrol in valoare de 7 miliarde de dolari.

Vedeta, cunoscuta sustinatoare a cauzelor ecologiste si opozanta a presedintelui Barack Obama, a refuzat sa paraseasca locul mitingului, iar politistii s-au vazut nevoiti sa o aresteze. Daryl a fost, insa, eliberata putin mai tarziu, dupa ce a platit o amenda in valoare de 100 de dolari.

author avatar
Alina Creanga
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger