AcasăNewsDar pana cand atata #rezist in fata legii?!

Dar pana cand atata #rezist in fata legii?!

Romania a ajuns terenul de antrenament al propagandistilor

Adeptii miscarii #rezist au lovit si in weekend: s-au razbunat pe poarta garajului deputatului Florin Iordache. Inaltator demers – sa arunci papuci in curtea unui parlamentar, sa scrijelesti mascari la resedinta unui politician, fix ce lipsea Romaniei. Oare cat de retardat sa fii incat sub protectia lunii sa te furisezi #noaptecahotii ca sa lipesti stickere pe gardul lui Iordache? Ce tara a ajuns Romania, de inaltii demnitari nu mai sunt in siguranta nici macar in propria lor casa! Hartuim si rezistam, nimeni nu ne face nimic, se incurajeaza leprele astea.

Romania a ajuns terenul de antrenament al propagandistilor

Si, zau de n-au dreptate? Unde s-a mai pomenit ca deputatii, senatorii, magistratii CCR sa fie balacariti pe strada, la birou, acasa, urmariti prin magazine, mall-uri si aeroporturi, agasati verbal si fizic? Unde, doamna ministru Dan? In SUA, daca un judecator al Curtii Constitutionale avea parte de asemenea tratament, toti membrii #rezist dimpreuna cu rudele pana la gradul III luau masa de Craciun intr-un restaurant cu circuit inchis, dar inchis bine de tot!

Florin Iordache, ultimul client

Ca merita sau nu oprobriul public, asta-i cu totul si cu totul alta discutie, refularile nu au ce cauta intr-o societate ale carei valori sunt decenta, justitia si dreptatea. O fi Florin Iordache un politician cum Romania nu merita, mai cu seama in acest 2018 al celebrarii centenarului Marii Uniri, perfect de acord, dar cum ramane cu asmutirea unor lepre in viata privata a omului Iordache? Sa mergi acasa la un politician, sa-l urmaresti pe strada, sa-i invadezi spatiul personal, sa-i violezi intimitatea, asta deja tine de evenimentele din 1907. Asta vor #rezistentii? Asta urmaresc „cainii” lui Soros?

„Protest #rezist la locuinta lui Iordache (…) ca reactie la semnele pe care deputatul le-a aratat in plenul Parlamentului”, scrie digi24.ro. Zau? Protest? Daca asa ceva se intampla la locuinta lui Barna de la USR sau acasa la Monica Macovei cum ati fi relatat? Daca-i #rezist, orice protest are legitimatate?

Malin Bot si Marin Ceausescu sunt doi haiduci ai Facebook-ului. Pozeaza in avocatii poporului oprimat de „ciuma rosie”, dar n-am vazut niciun profesor sau medic sa le imbratiseze comportamentul. In schimb, interogati de jurnalisti – ca politistii sunt la menopauza cand vine vorba de #rezist! -, au dat raspunsuri ca „el (n.n. – Iordache) ne-a aratat, noi vrem sa ii aratam mai multe”, „Ii dam papucii”. Care „ii dam”? Cine sunteti „noi”? Domnii Bot si Ceausescu, ei doi si atat? Pe la Filiasi si Murgeni nu s-a auzit #rezistentii astia, dincolo de munti altele sunt grijile in iarna asta, asa ca, inca o data, cine mama dracului sunt „noi?” Pe cine reprezinti, distinsule Bot? Ai vreun mandat sa actionezi in numele cuiva? E autentificat la notariat?

Presedintele CCR, fugarit pe strada pana in fata casei

Adeptii #rezist ragaie despre „ciuma rosie”, dar realitatea e ca adevarata molima care se imprastie peste Romania e hartuirea practicata de liderii #rezist. Hartuire careia i-au cazut victima Valer Dorneanu, presedintele CCR, sau Tudorel Toader, ministrul Justitiei. Auzi, un sef la CCR si un ministru al Justitiei! Doamne! Bai, #rezistentilor, de ce nu-l intrebati pe idolul vostru Mihail Sora ce v-ar fi facut fosta lui sefa, Ana Pauker, daca indrazneati s-o hartuiti in felul asta! Sunt convins ca „Maita” cel neprihanit are ce povesti, a facut, pardon, executat, offf, vazut/ auzit multe la viata lui.

Ati dus pancartele #rezist si-n Parlamentul European. Ce urmeaza acum? Sa stampilati Luna? In tot acest timp, v-ati achitat restantele la intretinere? CASS-ul e la zi? Ca m-am saturat sa platesc spitalizarea putorilor din impozitele mele.

author avatar
Nicholas Cezar
1.622 afisari

25 COMENTARII

  1. Asa mamaligi…Cer baietii aia #, in strada, de aproape doi ani un lucru atat de simplu, ca a devenit „lozinca anti” si si-a creat o filozofie proprie, numai alianta asta, la putere, nu pricepe, dati-le fratilor, daca cer! A incercat Iordache, dar, l-au lasat singur, ce sa faca bietul om?! In rest, lege, reguli, civilizatie, moralitate?! Numai pentru prostii care cred in ele, pentru ceilalti, avem piete si oengeuri finantate abscons…Ridicolii astia injura gros in numele respectarii regulilor de convietuire sociala, de la aparitia lor pe strada a fost clar ca li s-au incurcat neuronii, ca e ceva ce nu merge bine in logica lor de doua lozinci, problema e la cei ce-i folosesc pe post de cap de pod al protejarii justitiei si statului de drept. Sa ne fereasca Dumnezeu de justitia anarhiei si de dreptatea neostalinistilor de oriunde!

    • Cum sa se respecte legea cand se dau legi sa scape hotii din puscarii? Cine sa respecte legile? Aia care tocmai au scapat de la bulau? Dati amnistie si gratiere sa ne omoare infractorii pe toti in casele noastre

    • Dupa cum vad din com,se strang randurile,se repliaza …dar…degeaba,in curind…SHALOM ! Si atunci…ADIO # !

      • Legile trebuie sa aiba aprobarea poporului ca altfel nu le respecta nimeni. PSD ul a dat legi dupa cum i-a taiat capul si acum suporta consecintele.

  2. Mizantropule , baietii aia au raspuns cu aceeasi moneda unui individ cocotat la varful puterii pe care il doare in cot de lege , reguli , civilizatie si moralitate , celebrul tamplar ce lucreaza de zor la sicriul Romaniei .Bruma ta de neuroni sunt scurtcircuitati si intrati in vesnica anarhie , intr-o tara civilizata si democratie autentica acest exemplar ar fi fost de mult aruncat la cosul istoriei pentru macelarirea legilor Justitiei , emiterea de ordonante profund antidemocratice , slugarnicie , obedienta si atitudine marlaneasca fata de poporul roman . Din tot comentariul ai scos o perla si un mare adevar : ”SA NE FEREASCA DUMNEZEU DE JUSTITIA ANARHIEI SI DE DREPTATEA NEOSTALINISTILOR !” Asta incearca sa impiedice ” baietii aia in strada de aproape doi ani ” sa nu se intample in Romania sub guvernarea coalitei actuale . De ce te faci ca nu pricepi ? Oprobiul public este unanim , recunoaste si autorul articolului ca Iordache este un politician CUM ROMANIA NU MERITA , sa-l traga pe linie moarta , sa nu se uite ca societatea tine cont de decenta , justitie si dreptate in masura in care guvernantii procedeaza in acelasi mod . Vine luna decembrie , situatia este extrem de incordata , mamaliga poate exploda oricand , o scanteie poate aprinde valvataia , N-AVEM NEVOIE DE IDIOTI IN NICIUNA DIN TABERE !

    • Băi, desteptule, cum rămâne cu democrația? Băieții ăia din stradă știu că 4milioane de fraieri au votat „ciuma rosie”? Si acum 1000de puleți vor să schimbe alegerea făcută de 4milioane de fraieri? Hmmm…curat democrație

      • Bai , sictiritule , democratia nu spune ca , daca ti-ai vazut sacii in caruta cu 18 % de esenta de ciuma rosie , poti sa tai si spanzuri dupa bunul plac si sa duci Romania in dezastru . 82% din 18 milioane de alegatori sunt puleti ? Inchinati-va sa nu ajunga indignarea poporului la cote maxime , sa scoata partidul in afara legii si sa va vaneze ca pe sobolani .

      • Ideea e ca 4 milioane sunt putini, mult prea putini.. la un popor de 17 milioane. Cand esti in minoritate taci din gura.
        Si lumea si-a schimbat de mult opiniile, nici 1 milion nu mai voteaza psd astazi dupa ce au pacalit poporul. Astazi toata lumea e impotriva lor

  3. Cand Ciordache arata degetul mijlociu in parlament tuturor romanilor la ce sa se astepte.. normal ca romanii se razbuna.. semeni vant culegi furtuna. Si mi-e teama ca asta e doar inceputul, furia populatiei a ajuns la extrem

      • I-or fi spart si lu ala casa dar nu a facut tam tam ca astia.. gata vine rezist si ne linseaza arestati-i, distugeti-i, scoateti-i in afara legii.. Serios ma?

  4. Toti romanii s-au saturat de psd, bataia de joc la adresa romanilor a intrecut orice limita.. conducatori hoti, infractori eliberati de prin puscarii care umplu strazile. Gesturi din astea vor mai tot fi de acum incolo, trebuie sa ne obisnuim cu ele

  5. Cand conducatorii refuza sa isi dea demisia in mod onorabil in fata protestelor si nemultumirii populare, cand isi sfideaza propriul popor, se mai intampla si lucruri din astea

    • Care proteste, gogule? Nemulțumirea populară? Mergi si intreaba-i pe profesori daca sunt nemultumiti cu salariile de acum. Sau pe doctori!
      Bă, tu ej spălat pe creier? Sau doar prost?

      • Ceausescu promitea o suta de lei in plus la salariu si unde a sfarsit ? Astia arunca firimituri anumitor categorii , perdele de fum ca sa poata sa-si umfle propriile conturi din insule exotice , cand o sa se rupa caruta isi vor lua talpasita aratandu-ne degetele mijlocii ale ambelor maini dupa modelul Ciordache !

      • Ce folos ca iti dau 100 de lei la salariu daca ti-i fura hotii prin autobuze si tramvaie? Asta nu e buna guvernare.. preturile cresc mai mult decat salariile.. praf in ochi.. de aia nu sunt multumiti nici profesorii nici doctorii.. moare lumea prin spitale, nu e personal.. e dezastru national

  6. Romania anului 2018 sub guvernarea psd hotii si golanii eliberati de Dragnea de la bulau ne omoara pe toti in case, ne vandalizeaza locuintele. In 2016 am votat anarhia si distrugerea uite unde am ajuns. Sa mai puneti stampila pe PSD vreodata!

  7. Pentru toti „indignatii” de pe acest forum : de ce mama dreak nu mergeti o juma’ de ora la votare si preferati sa va mirositi basinile in Centrul Vechi iar apoi sa mancati rahat pe NET sau pe la colturi ?!

  8. Florine , ai perfecta dreptate , cine se frige cu ciorba sufla si-n iaurt , la o prezenta masiva la vot PSD este istorie . Nu mananca nimeni rahat pe net si pe la colturi , oamenii au tot dreptul sa fie siderati de promisiunile din pomposul Program de Guvernare si realitatea dupa 2 ani , prioritatea neprogramata si ascunsa alegatorilor a fost intrarea cu bocancii in Justitie pentru scaparea pielii a mafiotilor cocotati in functii inalte in stat si pastrarea privilegiilor prin masuri populiste de marire infima a salariilor si pensiilor , care nu tin ritmul inflatiei , pentru a pacali electoratul credul . Cand o sa fie maturata aceasta guvernare penala ai sa vezi milioane indignata IN STRADA , nu pe net si la colturi , atunci e groasa . Tu ce parere ai , la urmatoarele alegeri , comediantii astia corupti mai au vreun loc pe esicherul politic ?

  9. Coruptia din Romania a ajuns pana in nordul Finlandei . O publicatie importanta din Laponia titreaza pe prima pagina :” KORRUPTIO JAYTAA ROMANIEN POLITIIKKAA ”. Pana si Mos Craciun a auzit de coruptia patronata de Dragnea !

  10. Las sa vadă și Iordaș ce înseamnă muia. El credea ca muia e asa ceva frumos la care se ajunge greu. Nu. Apoi toți o sa vedeți ca își asuma datul dar nu-și rezerva niciunul luatul. Bărbăția merge pana la capăt când ajungi la serpulet. Sau dacă nu? Nu.

  11. Dintre degetul lui Nuți și degetul lui Iordaș nu s-a schimbat decât mărimea. Mijlociul e întotdeauna mai mare și mai vârtos ca arătătorul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger