AcasăNewsDănuț Lupu, reținut de poliție și dus la INML! Echipajele MAI se...

Dănuț Lupu, reținut de poliție și dus la INML! Echipajele MAI se adunaseră în jurul fostului internaţional

Fostul internaţional român Dănuţ Lupu, acum în vârstă de 55 de ani, ar fi comis-o rău, sâmbătă, în Bucureşti. Conform Sport Bull, fostul mare jucător al lui Dinamo a fost oprit în traficul din București, pe o stradă din zona Bulevardului Liviu Rebreanu, în sectorul 3.

„Deranjul” a început în momentul în care fostul dinamovist a suflat în fiolă.

Au venit mai mult echipaje de poliţie

Aşadar, Lupu a fost pus să sufle în etilotest, iar la fața locului ar fi ajuns mai multe echipaje de poliție. Potrivit sursei citate, în cele din urmă fostul internațional a ajuns la INML, pentru recoltarea de probe biologice.

Fostul mare jucător, cunoscut pentru capriciile sale, a recunoscut deseori că obișnuia să bea alcool și să fumeze încă din perioada de activitate. În urmă cu 2 ani, i-a mărturisit marelui jurnalist sportiv Ovidiu Ioanițoaia că „fuma două pachete pe zi, bea vin și săream gardul din cantonament!”.

Prima reacţie a lui Dănuţ Lupu

Contactat de Prosport, Dănuț Lupu a oferit o declarație scurtă și a asigurat că este bine, dar nu poate oferi prea multe detalii.

Sunt bine. Stați liniștit. Trec eu și peste lucrul asta. Din păcate, nu mai pot să vorbesc acum cu dumneavoastră și cred că mă intelegeti”, a spus Dănuț Lupu pentru sursa citată.

Acum, Dănuţ Lupu ocupă funcţia de şef al secţiei de fotbal de la CS Dinamo.

Întrebat dacă există riscul ca gruparea alb-roşie, cea care a retrogradat în Liga a II-a, să se desfiinţeze, Dănuţ Lupu a răspuns: „Asta trebuie să spună domnul Zăvăleanu (n.r. – administratorul judiciar al clubului Dinamo Bucureşti, Răzvan Zăvăleanu), el are planul de reorganizare şi ştie cel mai bine. Nu cred că ştie cineva mai bine ca dânsul”.

author avatar
Andrei Ștefan