AcasăNewsDanut Liga: „Videanu, nesimtit si iresponsabil!”

Danut Liga: „Videanu, nesimtit si iresponsabil!”

Febra preelectorala de sezon a atins si PDL-ul, unde tensiunile erup mai nou public. Iar situatia permite si reglarea unor conturi mai vechi cu fostii lideri.

Danut Liga ii „livreaza” lui Adriean Videanu injuraturile stranse-n gusa pe vremea cand fostul ministru ii era sef de partid

Este cazul deputatului Danut Liga, care a sarit in capul lui Adriean Videanu dupa ce acesta a afirmat ca PDL a ajuns un partid „anchilozat si fara vlaga”.  „Nemultumirile si frustrarile personale se rezolva cu alta reteta. Domnul Videanu a ratat o ocazie cand chiar trebuia sa taca”, a atacat plin de nerv Liga. Pe un ton la fel de „alert”, Liga l-a facut „iresponsabil” si „lipsit de bun simt” pe fostul sau lider. „Ii aduc aminte lui Videanu ca toate pozitiile de demnitar avute de acesta in ultimii ani ( vicepremier, primar general, ministrul economiei etc) le-a avut datorita acestui partid <<anchilozat>> si nu pentru ca ii dadea inteligenta pe afara sau pentru anumite rezultate politice exceptionale”, i-a mai batut o data obrazul Danut Liga, actualul secretar general al PDL Bucuresti, unui Videanu ajuns simplu membru de partid .

Criticile lui Adriean Videanu au imflamat spiritele in PDL

Surprinzator la prima vedere, pe deputatul revoltat de „iesirea” lui Videanu nu l-au deranjat si criticile aduse aceluiasi PDL de Cristian Preda si Roberta Anastase. De unde se poate usor banui ca revolta i-a fost sufocata de functiile pe care Preda si Anastase inca le detin in partid.

author avatar
Simona Badulescu
771 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger