AcasăNewsDANSEZ PENTRU TINE Sezonul 12: Solcanu, eliminat! Pepe, nota 10 pe linie!VIDEO

DANSEZ PENTRU TINE Sezonul 12: Solcanu, eliminat! Pepe, nota 10 pe linie!VIDEO

DANSEZ PENTRU TINE. Costume sexy, sutiene impodobite cu banuti auriti, burice goale inconjurate de kilograme de stralucire la propriu, astfel au aratat perechile concurente in cea de-a doua seara de concurs din acest sezon al emisiunii.

DANSEZ PENTRU TINE, lider de audienta vineri, cand Mircea Solcanu a fost eliminat!

Clasamentul arata asa, dupa a doua editie:

1. Pepe si Andreea Toma

2. Catrinel Sandu si Ionut Ionescu

3. Andreea Ibacka si Paul Paduraru

4. Jojo si Ionut Tanase

5. Daniel NitoiIu si Alexandra Maresi

Mircea Solcanu si Roxana Voina si-au stins flacara visului de la Dansez pentru tine, dupa ce au fost eliminati la duel in a doua seara a competitiei.

 

Noii duelisti sunt Alex Piscunov si Cornelia Condeescu si Aylin Cadir si Ovidiu Danci.

Pepe si Andreea Toma au dansat rock’n’roll cu tema Bal la Casa Armatei!

 

Jojo a dansat cu multa pasiune si daruire, iar asta i-a adus o nota de 10, din partea lui Beatrice Rancea. 9,5 i-au dat Cornel Patrichi si Wilmark, iar Mihai Petre le-a dat 9 pentru dansul din buric.

 

Daniel si Alexandra au primit trei note de 9 si o nota de 8,5 de la Mihai Petre pentru acest dans.

„Data trecuta ai aratat ca un tocilar scapat la bal, acum arati ca un soldat intors de pe front!”, l-a complimentat Mihai pe Daniel Nitoiu.

 

 

Daca in editia trecuta, Andreea Ibacka si Paul Paduraru nu au luat note prea mari si au scapat ca prin urechile acului de duel, de data aceasta frumoasa blonda a vrajit pe toata lumea cu dansul ei din buric.

 

Dansul din buric a fost proba care le-a adus patru note de 10 lui Pepe si partenerei sale. „Andreea, ai o ureche muzicala senzationala”, a felicitat-o Cornel Patrichi.

„Este una din cele mai bune fete care a venit la Dansez pentru tine”, a spus Mihai Petre.

Vezi aici toate materialele video de la Dansez pentru tine!

author avatar
Ciprian Purice
11.928 afisari

9 COMENTARII

  1. Intr-adevar..Mihai Petre a avut dreptate cand a spus..despre Andreea Toma ca..“Este una din cele mai bune fete care a venit la Dansez pentru tine”…Ce norocos mai este d-nul Pepe…!

  2. Da,Andreea este o buna dansatoare dar nu are ce cauta la aceasta emisiune ,cazul ei nu e caz,prosteste poporul cu minciunile ei.Atata viclenie si perversitate nu am crezut ca poate incapea intr-o fata de 14 ani.Daca asa trebuie sa fie un dansator,un sportiv, atunci Romania nu are nevoie de ea!

  3. nu e adevarat Adreea are un caz foarte trist pentru ca eu o cunosc si nu ai dreptul sa o judeci ai inteles? nu mai fii ……………. nustiu cum ca nu e frumos!!!

  4. Esti o …………….. ea a fost nevoita sa renunte la visul ei iar, partenerul ei de la concursuri este verisorul meu deal doilea!! nu mai comenta prosteste!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger