AcasăNewsDANSEZ PENTRU TINE: Maxim de audienta pentru ProTV vineri seara in timpul...

DANSEZ PENTRU TINE: Maxim de audienta pentru ProTV vineri seara in timpul emisiunii!

Pro TV a fost lider absolut de audienta, vineri seara, cu emisiunea „Dansez pentru tine”, peste doua milioane de telespectatori din intreaga Romanie urmarind programul in minutul de aur, 20.46, informeaza televiziunea.

Timp de aproape cinci ore (20.30 – 01.22), Pro TV a fost lider absolut de audienta, iar emisiunea a avut o audienta medie de 7,4 puncte de rating si 22,9% cota de piata pe intregul public din mediul urban, in timp ce Antena 1 inregistra doar 2,8 puncte de rating si 8,7% cota de piata. si pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Pro TV obtinea o audienta mai mult decat dubla fata de Antena 1. In timp ce Pro TV a fost lider, cu 6,9 puncte de rating si 25,4% cota de piata, Antena 1 avea doar 3,1 puncte de rating si 11,6% cota de piata.

O seara de exceptie vineri seara, la „Dansez pentru tine”, cand, in premiera in istoria emisiunii de la Pro TV, toate cele patru echipe ramase in concurs s-au aflat la duel. Chiar daca au avut de pregatit cate cinci dansuri fiecare, perechile dueliste s-au prezentat la inaltime si au luat note foarte bune, insotite de aprecierile juriului si sustinerea publicului.

DANSEZ PENTRU TINE: Catrinel, fierbinte ca sado-maso; Aylin si Ovidiu, eliminati! VIDEO

Dansuri si coregrafii spectaculoase in care vedetele si partenerii lor au intruchipat personaje celebre, precum Popeye Marinarul, Olive, Barbie, printese sau lebede buclucase, suprize inedite pregatite concurentilor si dansuri umanitare extraconcurs, cu trupa LaLa Band, Mandinga si Adelina Chivu, mai sexy ca niciodata, toate au fost ingredientele unei editii speciale „Dansez pentru tine”, la finalul careia s-au anuntat numele celor trei echipe de pe podium, care se vor lupta vinerea viitoare pentru marele premiu de 60.000 de euro: Catrinel si Ionut, Pepe si Andreea si Jojo si Ionut.

author avatar
Ciprian Purice
853 afisari

4 COMENTARII

  1. Multumim National pentru extraordinara sansa acordata oamenilor care nu-si permit cumpararea unor bilete pentru concertul unui om pe care personal il privesc cu o stima deosebita. „Dansez pentru tine” ne incanta si surprinde intodeauna intr-un mod foarte placut prin reprezentantarile atat ale concurentilor cat si prezentatorilor si juriului. Cu deosebit respect va scriu acest comentariu si astept cu sufletul la gura tragerea la sorti in speranta de a reusi sa fac o adevarata surpriza logodnicei mele care stie ca nu ne permitem aceste bilete.

  2. cum nu lider TVR unde cotizam cu totii ca sa schimbam canalul cand apare Culcer,Udrea,Basescu si toata gasca de lingai?
    Vezi tu PROTV sa nu cumva sa te nimeresti la ora de varf cu Duduia blonda ca s-ar putea sa fie suparare mare!

  3. De ce trebuie sa platim si sa sustinem o sleahta de pupincuristi adunata din toate partile vezi cele de la B1 care si-au facut treaba vezi sinecuristul Patapievici si toti comentatorii atat de slugarnici ca ti se apleaca!
    Eu nu vreau sa o platesc pe batrana colaboratoare culcer ca nu inteleg de ce la ea nu se aplica legea!

  4. O adevarata emisiune, in fiecare vineri astept cu mare drag sa ma uit la cele mai deosebite dansuri, sa admir curajul si vointa vedetelor si nu in ultimul rand sa ascult cate o melodie de a lui Stefan Banica jr, felicitari intregii echipe.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger