AcasăNewsDANSEZ PENTRU TINE, lider de audienta vineri, cand Mircea Solcanu a fost...

DANSEZ PENTRU TINE, lider de audienta vineri, cand Mircea Solcanu a fost eliminat!

„Dansez pentru tine” a fost lider de audienta vineri seara, cand aproape 2,5 milioane de romani au stat cu ochii pe Pro TV, intr-o editie in care Mircea Solcanu si Roxana Voina au parasit competitia.

Vineri seara, platoul emisiunii „Dansez pentru tine” a stralucit la propriu cu vedetele care s-au jucat cu focul si au avut aparitii pline de sex-appeal, cu bellydance si alte dansuri speciale. Romanii au urmarit intr-un numar foarte mare editia a doua din sezonul cu numarul 12 al emisiunii „Dansez pentru tine”, astfel ca in minutul de maxima audienta, 21:18, aproape 2,5 milioane de telespectatori la nivelul tarii urmareau ProTV.

Pe publicul comercial din mediul urban cu varste curpinse intre 18 si 49 de ani, emisiunea a inregistrat varful de audienta la 21.42, cu 12,1 puncte de rating si 33,5 % cota de piata, de patru ori mai mult decat Antena 1 care obtinea numai 3 puncte de rating si 8,3 % cota de piata.

Telespectatorii Pro TV au fost alaturi de perechile concurente ale noului sezon pe tot parcursul celei de-a doua editii. Astfel ca timp de aproape 5 ore cat a durat emisiunea, intre 20.29 si 1.17, Pro TV a fost lider detasat de audienta pe toate categoriile de public. „Dansez pentru tine” a inregistrat o medie de audienta dubla fata de concurenta, pe intreg publicul din mediul urban, mai precis 7,3 puncte de rating si 22,1 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care a avut doar 3,5 puncte de rating si 10,6 % cota de piata.

DANSEZ PENTRU TINE Sezonul 12: Solcanu, eliminat! Pepe, nota 10 pe linie!VIDEO

Seara de vineri a adus in competitia visurilor si prima eliminare din acest sezon. Mircea Solcanu si Roxana si Alex Piscunov si Cornelia au intrat la duel saptamana trecuta, astfel ca in cea de-a doua editie s-au luptat in pasi de dans, trebuind sa pregateasca trei stiluri de dans: cele doua stiluri ale editiei trecute – dans vechi si dans tras la sorti cu tema „Balul Absolventilor”, dar si un stil nou, bellydance si dans cu foc.

Ambele tabere au fost sustinute din public de oameni dragi, prieteni si colegi. Alex, tobosarul trupei Zero, a fost incurajat de colegii sai de trupa, dar si de Catalin Maruta, colegul sau de la „Happy Hour”. La randul ei, partenera lui Alex, Cornelia, a fost foarte emotionata sa o imbratiseze in ring pe mama sa, venita la „Dansez pentru tine” special pentru a o incuraja. si Mircea Solcanu a primit incurajari din partea colegilor din redactia „Povestirilor” de la Acasa, Ioana Maria Moldovan si Dan Cruceru, dar si din partea Oliviei Steer. Partenera lui Mircea, Roxana, a fost imbarbatata de cea mai buna prietena a sa.

Desi ambele perechi au muncit inzecit in saptamana care a trecut, cu emotii, incordari, dar si sperante, votul publicului a fost decisiv vineri seara: Mircea Solcanu si Roxana Voina au parasit competitia de la Pro TV cu lacrimi in ochi, dar cu speranta ca visul Roxanei nu se va opri aici.

Pentru ceilalti concurenti editia de vineri a fost plina de bucurie, mai ales ca juriul a fost impresionat de coregrafiile spectaculoase si punerile in scena ale dansurilor, astfel ca a plouat cu note de 10. Pepe si partenera sa, Andreea, au facut din nou senzatie si la finalul serii s-au clasat din nou pe primul loc. Daca saptamana trecuta Pepe a fost revelatia la dans, de data aceasta partenera sa a fost cea care a atras cele mai multe aplauze si aprecieri, mai ales ca dansul din buric pe care l-au pregatit a fost senzational si rasplatit cu 10 pe linie. Iar la dansul tras la sorti, rock’n’roll, Pepe l-a intruchipat pe Elvis Presley, sub privirile admirative ale publicului.

Clasati pe locul al doilea la finalul serii, Catrinel Sandu si Ionut Ionescu au uimit si ei cu un bellydance realizat aproape la perfectie, in timp ce la dansul contemporan tras la sorti au cucerit cu sensibilitatea si emotia transmise, astfel ca au fost si ei rasplatiti cu doua note de 10. si Jojo si partnereul ei, Ionut Tanase, au luat primul lor 10 in cea de-a doua editie, pentru bellydance: vedeta de la „Serviciul Roman de Comedie” a stralucit intr-un costum auriu, cu banuti in jurul taliei. Note de 10 au primit si Andreea Ibaka si Paul Paduraru, atat la dansul inspirat de Bollywood, la care sotia lui Cabral i-a uimit pe toti cu perfectiunea miscarilor sale, cat si la electric booggie, unde insa parerile juriului au fost impartite: daca Beatrice Rancea i-a laudat si le-a dat 10, Mihai Petre nu a fost impresionat si i-a notat cu 8.

Editia cu numarul doi a adus la „Dansez pentru tine” si primul dans in scop caritabil al sezonului. Dinu Valentin, unul dintre finalistii primului sezon al emisiunii „Romanii au talent” a dansat alaturi de o alta fosta concurenta a emisiunii, Dana Matei de la Titanii Funky Fresh, pentru a ajuta un fost contracandidat: Emil Luca, cel care a batut recordul piruetelor facute alaturi de sotia sa, nu mai putin de 600 la numar, la „Romanii au talent”. Emil Luca, un pasionat al dansului popular romanesc, a descoperit in ultimele luni ca sufera de coxartroza, o boala care necesita tratamente costisitoare pe care nu le poate suporta, mai ales ca cei doi isi castigau existenta din dans, iar sotia sa a fost refuzata la interviurile de angajare din cauza varstei. Emil Luca se deplaseaza greu, sotia il ajuta sa se imbrace sau sa se aseze in pat, are dureri mari si se teme ca nu va mai putea merge. Valentin Dinu si Dana Matei au dansat pentru fostul lor partener de consurs, care a fost ajutat cu suma de 3.000 de euro de unul dintre sponsorii emisiunii.

Cea de-a doua editie „Dansez pentru tine” s-a incheiat cu nominalizarea celor care au intrat la duel. Chiar daca a ramas in competie in urma voturilor celor de acasa, perechea formata din Alex Piscunov si Cornelia Condeescu a fost din nou condamnata la duel. Echipa lor a primit cele mai mici note din concurs, chiar daca tobosarul de la Zero a facut senzatie la dansul cu flacari care a „incendiat” ringul. Nici pentru Aylin Cadir si Ovidiu Danci nu a fost o seara buna: apreciati pentru tangoul pregatit cu multa atentie si sensibilitate cu ajutorul coregrafei lor, Vica, dar criticati pentru dansul din buric, cei doi au ajuns la duel si au in fata o saptamana grea.

author avatar
Ciprian Purice
1.729 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger