AcasăDansez pentru tine, editia a treia: Afla ce echipa a ajuns la...

Dansez pentru tine, editia a treia: Afla ce echipa a ajuns la duel, dar si cine a ocupat primul loc!

La finalul editiei cu numarul trei de la „Dansez pentru tine”, spectatorii fideli au aflat cine s-a descurcat cel mai bine pe ringul „competitiei visurilor”, dar si cine va trebui sa depuna si mai mult efort, la pregatirile pentru urmatoarea etapa, pentru a ramane in concursul de la ProTV.

In timp ce Sore si partenerul ei de competitie, Dark (George Trascau), sunt mandrii ocupanti ai locului intai, dupa editia „Dansez pentru tine” din 1 noiembrie, urmati de Ilinca Vandici si Razvan, Giani Kirita si Dana, doua echipe nu se pot considera la fel de norocoase. Au aflat ca au intrat la duel si ca vor avea de muncit mai mult pentru editia de vinerea viitoare. Este vorba de perechile Dima- Iulia Clisu si Elena Ionescu (Mandinga)-Freek (Adrian Baranga).

Cum se vor descurca cele doua echipe de „duelisti” si daca vor reusi sa treaca peste emotiile faptului ca au ajuns intr-o situatie nedorita in „competitia visurilor”, riscand sa paraseasca prea devreme concursul de la Pro TV, aflati vinerea viitoare, cand va incepe o noua editie a show-ului „Dansez pentru tine”, prezentat de Stefan Banica si Iulia Vantur.

Sursa foto: Facebook/Dansez pentru tine

711 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger