AcasăDANSEZ PENTRU TINE: Echipele ajunse la duel, dupa a cincea editie, din...

DANSEZ PENTRU TINE: Echipele ajunse la duel, dupa a cincea editie, din 15 noiembrie! (VIDEO)

Au dansat cum au putut mai bine, unii chinuiti de dureri de pe urma accidentarilor suferite la antrenamente, straduindu-se sa impresioneze juriul si telespectatorii show-ului „Dansez pentru tine”, cei care le puteau rasplati dansurile cu note, respectiv voturi. Insa la finele serii, doua echipe au trecut prin mari emotii, afland ca sunt „condamnate” la duel.

In timp ce Sore si colegul ei de echipa, George Trascau – alias Dark, au reusit si in aceasta editie de la „Dansez pentru tine” sa stranga lauda dupa lauda si note bune, urmati fiind de colegul actritei din „Pariu cu viata”, Dima Trofin si partenera lui din concurs, Iulia Clisu, seara de 15 noiembrie a avut, pe langa premianti, si duelisti.

Este vorba de frumoasa vedeta TV Ilinca Vandici si Razvan Marton, care, surprinzator pentru multi fani ai emisiunii, au ajuns la duel, dar si de Ruby si Alex Ciobanu. Daca Ilinca si Razvan trec pentru prima oara prin stresul de a fi nominalizati la duel, la „Dansez pentru tine”, cantareata si partenerul ei de echipa sunt deja a treia oara in aceasta postura nedorita.

Cei doi au reusit sa se salveze de la eliminare, vineri, Giani Kirita si Dana Matei fiind ghinionistii duelisti care au parasit concursul. Solista si colegul sau stiu, insa, ca pentru editia de saptamana viitoare au si mai mult de munca la sala de antrenamente, unde se pregatesc indrumati de coregrafa lor, Doina Botis. Totul pentru a incerca sa ramana in „competitia visurilor”, in lupta pentru marele premiu.

Vezi AICI cum au dansat Ilinca Vandici si colegul ei de echipa, vineri seara, la „Dansez pentru tine”

Vezi AICI cum au dansat Ruby si partenerul ei, vineri seara, la „Dansez pentru tine”

Sursa foto: ProTV/Dansez pentru tine