AcasăDANSEZ PENTRU TINE: Cum au reactionat Ilinca Vandici si Razvan Marton cand...

DANSEZ PENTRU TINE: Cum au reactionat Ilinca Vandici si Razvan Marton cand au aflat ca au castigat! Uite-i dansand in finala sezonului 14! (VIDEO)

Dupa antrenamente istovitoare, nelipsite de accidentari si momente in care pe obrajii ei au curs lacrimi de durere, Ilinca si Razvan au avut parte de o seara foarte fericita, vineri, afland ca si-au implinit visul si au castigat sezonul 14 al concursului „Dansez pentru tine”.

Ajunsi in finala alaturi de Sore si George Trascau (Dark), Dima si Iulia Clisu, Ilinca si Razvan au dat tot ce au avut mai bun pe ringul de dans al „competitiei visurilor”, increzatori in sansa lor de a castiga premiul de 60.000 de euro pus in joc, suma pe care Razvan o va folosi pentru a le oferi fratelui, dar si bunicilor sai un trai mai bun si lipsit de griji.

La finalul unei seri in care perechile s-au miscat pe ritmuri de cha-cha, disco si au cucerit publicul la proba musical, Sore si Dark, una dintre perechile care reusisera sa obtina, de-a lungul editiilor sezonului 14 de la „Dansez pentru tine”, cele mai bune clasari, dar si un grad crescut de popularitate in randul spectatorilor de acasa, dovada stand mesajele postate pe retelele de socializare, au aflat ca au terminat concursul pe a doua treapta a podiumului. „Bronzul” a mers catre tinerii Iulia Clisu si Dima Trofin.

Asteptarea a fost grea pentru Ilinca si Razvan, pana in clipa in care Stefan Banica a rostit numele marilor castigatori. Dar a meritat – au fost anuntati, cu 41. 39 % din voturi – ocupantii locului intai in actualul sezon de la „Dansez pentru tine”. Bucurosi, cei doi colegi de echipa s-au imbratisat, inainte de a fi inconjurati de ceilalti concurenti, care si-au dorit sa ii felicite. Si de aceasta data, Ilinca a avut lacrimi in ochi, dar au fost de fericire. „Exista minuni”, a rostit, emotionat, tanarul Razvan. VEZI REACTIA castigatorilor AICI.

Uite cum au dansat Ilinca Vandici si Razvan Marton, in marea finala a „Dansez pentru tine”!

DANS 1

DANS 2

DANS 3

Sursa foto: Facebook/Dansez pentru tine