AcasăDansez pentru tine: Cine a pierdut duelul si care sunt finalistii!

Dansez pentru tine: Cine a pierdut duelul si care sunt finalistii!

Inca o saptamana infernala pentru implinirea viselor. Emotiile si adrenalina le-au facut inimile sa bata in ritm ametitor si vineri seara in semifinala de la „Dansez pentru tine”.

Concurentii de la „Dansez pentru tine” au mai trecut de o etapa, iar saptamana viitoare, 29 noiembrie, este finala celui de-al 14-lea sezon al emisiunii. Ilinca si Razvan si Ruby si Alexandru au fost la duel, insa cei care au parasit ringul visurilor au fost Ruby si Alexandru, dupa cel de-al treilea duel la care au fost condamnati.

Sore si Dark si-au reconfirmat locul de lideri ai clasamentului, obtinand zece pe linie pentru doua dintre cele trei dansuri pe care le-au pregatit. Ilinca Vandici si Razvan Marton s-au duelat cu Ruby si Alexandru Ciobanu si au reusit sa iasa castigatori, obtinand 76.30% din voturile publicului.

Dima si Iulia au ajuns si ei in marea finala cand telespectatorii vor putea vota perechea care i-a impresionat cel mai mult pe parcursul celui de-al 14-lea sezon al emisiunii. Asadar, saptamana viitoare, marea lupta se va da intre Sore si Dark, Dima si Iulia, Ilinca si Razvan. Insa, telespectatorii vor fi cei care decid ce pereche va fi castigatoarea celui de-al 14-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” si cine se va clasa pe celelalte locuri ale clasamentului.

Citeste si:

Castigatorul de la “Romanii au talent” i-a lasat pe toti muti la “Dansez pentru tine”!

Nimeni nu se astepta la asa ceva la Dansez pentru tine! Ce a patit partenerul Ilincai Vandici!

author avatar
Andra Nesu