AcasăNewsDănileț, lăsat ”în chiloți” de o judecătoare

Dănileț, lăsat ”în chiloți” de o judecătoare

”Mușchetarul” Justiției, Vasilică Cristi Dănileț,  a fost pus la punct de o judecătoare din Cluj.  Adina Daria Lupea îl mitraliază pe judecătorul atotștiutor cu o serie de întrebări prin care, practic, îl despoaie pe Dănileț. Magistrata aduce în discuție mai multe probleme pe care Dănileț le-a creat prin apropierea sa de fostul ministru Monica Macovei, dar și delațiunile pe care acesta le-a făcut la DNA, turnându-și colegii și prietenii.

Concret, Adina Daria Lupea susține că Dănileț a mințit atunci când a povestit despre problemele pe care le-ar fi avut în familie și pentru care a solicitat un concediu. Femeia susține că în tot acest timp, cât a fost plătit de stat, Dănileț a încasat bani frumoși de la Ministerul Justiției unde era <<“pe șest, consilier al ministresei de tristă amintire Monica Macovei>>.  De asemenea, judecătoarea Lupea îl întreabă pe Vasilică Danileț cum a fost când și-a denunțat cel mai bun prieten la DNA și a făcut plângeri împotriva colegilor. Lupea susține că așteaptă aceste răspunsuri sincere de această dată de la Dănileț, dar că mai are și alte întrebări. Judecătoarea susține că poate scrie chiar o carte despre începuturile lui Dănileț  care ar fi făcut ”cartofi prăjiți în primăria lui Funar”.

Întrebări pentru consilierul mușchetar a lui Macovei

Dar când ai fost numit consilier la Macovei din judecător de tribunal, cu cine ai discutat și când? Nu v-ați sunat la telefon deloc și nici nu v-ați scris, ați vorbit prin Morse? Când ai mințit un tribunal întreg că ai probleme de familie și că ai nevoie de concediu de odihnă, când tu mergeai pe șest consilier la Macovei cum a fost? Transparent?

Dar când ai fost revocat din funcția de membru CSM de peste 1000 de judecători cum a fost?

Dar când te foloseșți de inamicii colegilor tăi, punând troli la Inspecție pe numele lor, cum e? Te simți liber și inamovibil?

Dar când uiți de arestați și le expiră măsură, cum e? Ai vreo responsabilitate?

Când CCR era bună cu ține și te repunea în funcție cu 6-3 cum a fost?

Dar când ți-ai denunțat cel mai bun prieten la DNA, oferindu-te martor voluntar, cum a fost? Că până una altă Adi Neacșu a fost condamnat cu 5-3. Adică 5 judecători din 8 ai ICCJ au considerat că e nevinovat?

Ce instituție ai condus până atunci când ai fost pus să inventariezi arhivă SIPA? S-au făcut ceva cursuri de formare înainte sau ai intrat pur și simplu acolo?

Când UNJR te-a sprijinit în candidatura la CSM cum a fost? Atunci numărai membrii asociației?

Când participai la interviuri la televiziuni obscure cum a fost? Te invitau așa, că le era drag de ține, nu e așa?

Când ai mințit judecătorii de la Cluj că toată lumea va vota revocarea doamnelor Baltag și Oprina cum a fost?

Cum a fost când erai în față Curții de Apel, primind inocent flori de la copii nevinovați, în spatele palmitelor galbene #rezist pentru justiție cum a fost?

Când ai negociat cu un șef de stat numirea unui procuror în funcția de președinte al CSM cum a fost?

author avatar
Ramona Feraru
1.575 afisari

5 COMENTARII

  1. Dupa aceasta poza rezulta ca apare ca un mustar cu garantia expirata de multi ani.Acest personaj,mai degraba,este un musitar samd si etc.

  2. Trist este ca acest Danilet este acolo sus !!,iar promovarea lui pina lanivelul de incompetenta s-a facut cu avizul si aprobarea celor din breasla .
    Ce fel a fost selectat ,promovat acest om ?.
    Criteriile de promovare sunt cauza sau semnatarii acelor promovari ??.
    A fost promovat la plesneala ?,a fost promovat ca urmare a unor presiuni ?,s-a autopromovat
    avindu-i pe unii la mana ??.
    Ca vocal il stim ,ca se trezea vorbind si facea declaratii in pres -se baga in seama cu orce ocazie s-a vazut !,dar pana la pozitia in care se afla !!cine l-a saltat ??.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger