AcasăNewsDanilet, lasa-ne!

Danilet, lasa-ne!

Totul pana la independenta justitiei. Care justitie?

„Protestam pentru o Justitie independenta, pentru eliberarea Justitiei de sub parghiile politice”. Doamne, cat de frumos vorbeste acest Iancu Jianu al unei justitii pe care, nu stiu de ce, o scrie cu litera mare.

Totul pana la independenta justitiei Care justitie

Daca ma uit mai atent imprejur, justitia asta de care face vorbire judele Vasilica Danilet de la Cluj, si Cristian, sa nu uit, e mai independenta ca niciodata. Nu asculta de nicio schimbare, face tot ce stie ea ca ar fi mai bine.

La rugamintea unei vecine

Ca magistratii trebuie sa raspunda pentru abuzurile savarsite atat in ancheta cat si la pronuntarea sentintelor, ei bine, astea sunt cuvinte care nu le convin. Cum vine asta, sa dea socoteala pentru arestari facute aiurea, in dosare in care de la bun inceput se vede ca nu exista probe? Cum sa raspunda pentru santajarea inculpatilor si ticluirea a tot felul de prostii pe post de probe? Foarte bine ca SRI le-a spus cum trebuie infundat ala si ala si a mai si spus cati ani de ocna sa le puna in carca judecatorii. Ce, SRI e vreun tampit care nu stie ce vorbeste? Ca vine o zi cand magistratii trebuie sa-si recunoasca vinile si sa faca schimb de locuri la puscarie cu cei trimisi acolo pe nedrept sau sa plateasca din propriul buzunar daunele, ei bine, asta nu mai justitie. Nu le place sub nicio forma sa se intoarca roata. De ce sa fie infiintata o sectie sau o directie, ce-o fi ea acolo, care sa le racaie cu unghia dosarele in care au primit ordin cine si in ce fel trebuie infundat? Justitia, dupa mintea lor, este cand hotul fura si ii dai opt ani, din care iti pare rau ca nu poate face 12 sau, mai bine, 15. Nu si cand esti luat la bani marunti si intrebat daca, tot s-a dovedit ca hotul e nevinovat, de ce a mai fost trimis la puscarie. Iar cand toate astea se vor indreptate, bineinteles ca e mana politicului la mijloc. Hai, lasa-ma cu independenta justitiei care si-a facut de cap cum a vrut pana acum! Domnule Danilet, iti marturisesc faptul ca lucrurile astea ma umplu de scarba. Mai bine spune-mi cati dintre cei care au protestat pe treptele Curtii de Apel Bucuresti nici macar nu au fost numiti de Klaus Iohannis pe posturi. Si mai spune-mi si cati sunt fii sau fiice ale unor procurori si judecatori cu greutate. M-a rugat o mamaie palavragioaica din cartier sa te intreb. Nu stiu ce ganduri are mai departe.

author avatar
Valentin Boeru
1.559 afisari

3 COMENTARII

  1. Opinați că este evident faptul că este bine că domnul Dănileț protestează pentru o justiție independentă însă este evident și faptul că dumnealui „nu prea are treabă” nici cu profesia de judecător ?

  2. potaia asta de Danilet este o jigodie corupta, dar cand iei banii de unde trebuie nu se mai numeste spaga nui asa?

  3. Pai tie Sile, ca vad ca esti grande in poza, iti place ca a murit un jude ca tine in inchisoare? Cum socoti? Cum socoti oameni ca Portocala. Socoti o justitie libera sau o injustitie faptul ca Laura cerea decapari politice? Ce parere ai Sile despre protocoale. Sunt ele in apărarea poporului roman sau in detrimentul lui? Ti-as recomanda sa te faci sofer pe tir nu obosesti citesti semnele repede iti plac pozele ai mereu aceiasi părere, fiind in miscare nu intetsectezi realitățile dureroase, auzi stiri informate, vezi lumea, mananci mere pe traseu iar asa vad ca esti cumintel.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger