AcasăNewsDaniela Crudu, desfigurată de iubit

Daniela Crudu, desfigurată de iubit

E posibil ca Daniela Crudu să fie nevoită să se opereze din nou

Fosta asistentă TV Daniela Crudu a sunat, ieri dimineață, la ora 5:30 la 112.  Bruneta le-a povestit polițiștilor că a fost bătută crunt de iubit. Oamenii legii, care au sosit în imobilul indicat de vedetă, au constatat agresiunea și au chemat de urgență un echipaj SMURD. “Pagubele” sunt imense, spun medicii. Poliția s-a sesizat din oficiu și continuă cercetările pentru infracțiunile loviri și alte violențe, asta deşi vedeta susţine că nu va depune plângere împotriva agresorului. Sora vedetei, Ana Marian Crudu, spune că asistenta Tv poate formula o plângere în 90 de zile de la incident.

E posibil ca Daniela Crudu să fie nevoită să se opereze din nou

Tânăra a fost transportată pe o targă la Spitalul Universitar din Capitală unde a primit primele îngrijiri medicale. Medicii au stabilit că Daniela Crudu are piramida nazală spartă și va necesita o intervenție de urgență, un traumatism cranio – facial și o gleznă luxată. Vedeta spunea pe conturile de socializare că este de mai mult timp cu un bărbat de naționalitate croată, dar în toate postările fața acestuia era acoperită. Astfel că, despre cel care a bătut-o crunt pe cunoscuta brunetă nu se știu foarte multe detalii.  Imaginile din vacanțele dese și fericite din ultima perioadă ale Danielei Crudu atestă că lover boy-ul ar sta bine la capitolul finanțe. Luat la întrebări de polițiști, bărbatul a declarat că Daniela a cheltuit o sumă colosală fără să poată justifica pentru ce.

author avatar
Ramona Feraru
483 afisari

3 COMENTARII

  1. Amaratu ala nu stia ca la noi curve le spune la asistente tv. Da cand a aflat i-a spart nasul. Frumos ma bucur. La cati mai multi pumni curvelor!

  2. Sa va fie rusine National, asteptam in semn de solidaritate sa o vad la Poza Zilei pe Crudutza! Razvane tradatorule

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger