AcasăNewsDaniela Andreescu a fost revocata de la conducerea SGG

Daniela Andreescu a fost revocata de la conducerea SGG

Daniela Andreescu

Daniela Andreescu a fost revocata de la conducerea Secretariatului General al Guvernului, a anuntat premierul Emil Boc.

Daniela Andreescu

El a sustinut ca a hotarat revocarea din functie a sefului SGG pe baza unei „decizii administrative suverane”, fara sa primeasca vreo informare din partea Agentiei Nationale de Integritate. „S-a ajuns la concluzia ca sotul Danielei Andreescu nu este un membru oarecare al asociatiei care a primit spatiul RA-APPS, ci participa la luarea deciziilor, astfel ca exista conflict de interese”, au aratat sursele.

Sursele au mai aratat ca mai multi lideri din PDL i-au solicitat premierului Emil Boc sa aiba o discutie cu secretarul general al Guvernului, Daniela Andreescu, privind spatiile atribuite de aceasta membrilor familiei si sa o demita din functie in cazul in care seful SGG nu prezinta explicatii suplimentare „multumitoare”.

Vineri, ANI a comunicat secretarului general al Guvernului ca, potrivit articolului 18, din OUG 24/2007 privind stabilirea unor masuri de reorganizare in cadrul administratiei publice centrale, „Secretariatul General al Guvernului functioneaza in subordinea primului-ministru si este condus de un secretar general cu rang de ministru, ajutat de un secretar general adjunct cu rang de secretar de stat, precum si, dupa caz, de unul sau mai multi secretari de stat, numiti, respectiv eliberati din functie prin decizie a primului-ministru”.

author avatar
Ciprian Purice
234 afisari

4 COMENTARII

  1. Revocata sau nu ramane bine mersi cu, cele cateva tunuri date de pana acum si sigur nu va mai aminti nimeni de ea de acum inainte, va primi o functie ascunsa de ochii presei si poate mult mai bine platita ca pentru astfel de oameni nu exista decat salarii exorbintante ca doar nu se deplaseaza ei de acasa pentru un salariu adecvat serviciului prestat care sunt convins ca este „deplorabil”.

  2. ca sa ..vezi,da bine dom boc ,ce-ti veni cu biata femeie…acu si umneata ,zau asa….parca esti copil…mai greseste omul,ce Dumnezeu te iei dupa disperatul ala de basescu…las-o incolo ,hai adu-o innapoi…fii barbat ,nu te lasa sedus de base,hai micule ,mic fa ceva….du-te dracului cu masurile tale imbecile si da-ti naibii demisia,a avortat pana si pisica celor de la trei cand te-a auzit asa..ferm…zau asa ne sperii…ca maine vine baselu si se roaga de tine sa o rezolvi si pe udreasca…evident daca ai cu ce..in instalatie cum se exprima plastic si romantic ca un imbecil ,cultul igas..ala cu branconierii…

  3. Legal, corect si normal, Daniela Andreescu ar trebui sa fie cercetata pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese savarsit prin abuz de functie in paguba avutului public prin lipsirea statului de folosiinta bunurilor imobile pe perioada cat le-a incredintat grupului infractionat constituit din complicii ei rude si afini, folos de care au beneficiat cu totii, precum si aplicarea sechestrului asigurator asupra tuturor bunurilor mobile si imobile ale ei si ale complicilor precum si asupra tuturor conturilor, identificandu-se toti sefii care au ajutat-o in orice fel, direct sau indirect, care nu au intervenit pentru stoparea acestei activitati infractionale, cu stabuilirea profitului de care au beneficiat ei si alte persoane ori partide.

  4. Mass-media ar trebui sa declanseze o campanie menita ca sa credibilizeze justitia si cat de cat autoritatea publica prin aplicarea corecta si echidistanta a legii. Din cati interlopi si baieti destepti au ajuns in fata judecatii ori chiar prin puscarii unde au zabovit mai mult ori mai putin, nici unuia dintre ei nu i-a fost confiscata averea provenita din infractiuni, asa cum de pilda a fost cazul vamesilor ale caror vile au fost aratate la televizor zile la rand pentru ca apoi sa se instaureze o tacere deplina. Care mai este atunci rolul justitiei ? Doar sa-si justifice cat de cat salariile ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger