AcasăNewsDaniel Zamfir, dezvăluiri bombă din culisele pieței de asigurări și despre ASF!

Daniel Zamfir, dezvăluiri bombă din culisele pieței de asigurări și despre ASF!

Se anunță o seară cel puțin interesantă, mai ales pentru cei care urmăresc cu mare atenție tot ce se întâmplă în privința pieței de asigurări și a activității Autorității de Supraveghere Financiară.

Senatorul social-democrat Daniel Zamfir vine la Antena 3, unde, începând cu ora 22 va dezvălui informații nebănuite din culisele pieței de asigurări și despre ASF.

De altfel, după ce s-a înscris în cursa pentru șefia Autorității de Supraveghere Financiară, parlamentarul cunoscut drept inițator al legii dării în plată a declarat că “situaţia în domeniul asigurărilor e una groaznică. Acolo e un butoi cu pulbere” și că dacă va ajunge la ASF vrea “să apere milioanele de oameni care plătesc asigurări şi care sunt victime ale abuzurilor“. Totodată, Zamfir a remarcat că “hotărârile şi atitudinea ASF s-au poziţionat în mod vădit de partea companiilor de asigurări. Pe piaţa de capital este un haos inimaginabil, în asigurări la fel, este scandal în toate domeniile pe care le supraveghează. Nu se poate ca o instituţie să fie măcinată în acest hal de scandaluri, să fie acuzată că nu îşi exercită rolul în sectoarele pe care le acoperă”.

author avatar
Andrei Coman
1.282 afisari

1 COMENTARIU

  1. Andrei , primesti comision pentru a face relama si publicitate Antenei 3 ? Eu nu primesc nimic daca iti recomand sa citesti articolul lui Dan Turturica aparut in Universul .net in 27 mai 2020 , articol intitulat ” Republica Mafiota Romana si-a numit ambasadorul.Urmeaza atacul ”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger