AcasăNewsDaniel Zamfir a trecut la ALDE, vorbind despre "cel mai rusinos presedinte...

Daniel Zamfir a trecut la ALDE, vorbind despre „cel mai rusinos presedinte al PNL”

Senatorul cunoscut drept initiator al Legii darii in plata a decis sa paraseasca tabara PNL si sa treaca in randul formatiunii conduse de catre Calin Popescu Tariceanu.

„Nu sunt aici pentru ca in urma cu trei luni de zile Ludovic Orban a decis sa ma excluda din PNL. Cum stiti, si astazi nu sunt exclus din PNL, acel Consiliu National care trebuia sa decida excluderea mea nu a mai fost convocat. Am ramas, spuneam, aceste trei luni pentru ca am crezut ca Ludovic Orban nu reprezinta vocea PNL, ca el si camarila din jurul sau sunt doar un derapaj al PNL si am sperat sincer ca ai mei colegi liberali, adevaratii liberali, sa corecteze acest derapaj”, a anuntat Zamfir, in urma cu scurta vreme, intr-o conferinta de presa sustinuta de-a dreapta liderului ALDE, Calin Popescu Tariceanu.

Totodata, senatorul a mai lansat o serie de sageti catre actualul lider al formatiunii pe care a parasit-o, vorbind despre „poate cea mai neagra si rusinoasa era a PNL” si „cu cel mai rusinos presedinte al PNL”, aducand in discutie si motivele care l-ar fi determinat sa nu mai ramana in randul formatiunii conduse de Ludovic Orban. „PNL a pierdut din cauza lui Ludovic Orban si a actualei conduceri bunul cel mai de pret pe care l-a cladit (…) in istorie – brandul de aparator al drepturilor si liberatilor oamenilor (…) PNL s-a transformat in aparatorul abuzurilor”, considera Zamfir, care a invocat plangerea penala de inalta tradare la adresa premierului, faptul ca „inchide ochii la protocoale secrete”, dar si ca a „declansat o campanie fara precedent impotriva deciziilor CCR”.

author avatar
Cristina Stefan
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger