AcasăNewsDaniel Tudor, ales cu 246 de voturi „pentru” in fruntea CSA

Daniel Tudor, ales cu 246 de voturi „pentru” in fruntea CSA

Daniel Tudor a fost ales presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor pentru urmatorii cinci ani

Specialistul Daniel Tudor este, de ieri, noul presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, in favoarea acestuia votand 246 de parlamentari si doar doi fiind impotriva.

Daniel Tudor a fost ales presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor pentru urmatorii cinci ani

Tudor a primit vot favorabil din partea deputatilor si senatorilor, dupa ce in urma cu doua zile a fost audiat de comisiile de specialitate ale Camerei Deputatilor. In favoarea specialistului in asigurari s-au exprimat 246 de parlamentari, iar doua voturi au fost impotriva, intreaga procedura fiind secreta, cu buletine de vot. Noul presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor va avea un mandat de cinci ani.

Buzoianu, iertat de ANI

ANI a dezvaluit pentru „National” ca nu a demarat procedurile de evaluare in cazul Buzoianu

Predecesorul lui Tudor, Constantin Buzoianu, care a fost revocat din functie dupa ce „National” a dezvaluit ca fiul acestuia incasa bani de la Omniasig printr-o agentie de publicitate, a scapat de probleme. Desi deputatii au avertizat ca-l vor da pe Buzoianu pe mana Agentiei Nationale de Integritate, ieri, conducerea ANI a precizat reporterilor nostri ca pe numele acestuia „nu exista niciun dosar de evaluare”.

author avatar
Dan Bratu
547 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger