AcasăNewsDaniel Oajdea umbla la finantele partidelor

Daniel Oajdea umbla la finantele partidelor

Daniel Oajdea nu constientizeaza ca proiectul sau nu va fi votat in veci

Cu riscul de a-si pune-n cap toti colegii de partid, Daniel Oajdea a anuntat ca va initia un proiect legislativ care sa lase formatiunile politice fara finantare de la buget.

Daniel Oajdea nu constientizeaza ca proiectul sau nu va fi votat in veci

Pedelistului Oajdea i s-a pus pata atat pe partidul din care face parte cat si pe celelalte formatiuni politice. Fara sa stea pre mult pe ganduri, deputatul a amenintat ca va depune in Parlament o initiativa legislativa care sa elimine subventiile de la bugetul de stat acordate partidelor, mentionand ca acestea ar trebui sa se autofinanteze. “Nu produci venit ca partid politic, nu primesti bani” Partidele sa se autofinanteze. Cum puterea si partidul din care fac parte taie asistenta sociala a celor care nu muncesc, asa sa taiem asistenta sociala a partidelor”, a declarat Daniel Oajdea.

Mai mult, deputatul a gasit si pe ce sa cheltuiasca banii din visteria partidelor. “Pot fi utilizati pentru finantarea navetei profesorilor”, a precizat, cu entuziasm, pedelistul. Entuziasm neimpartasit si de colegii parlamentari care au precizat din start ca demersul va fi sortit esecului.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
261 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger