AcasăNewsUpdate. Daniel Niculae, preşedintele Rapidului, săltat de "mascaţi". Dosarul are legătură cu...

Update. Daniel Niculae, preşedintele Rapidului, săltat de „mascaţi”. Dosarul are legătură cu evenimentele de la meciul cu FCSB

daniel-niculaeDaniel Niculae este preşedinte la FC Rapid din Liga 1

Veşte-şoc în Liga 1! Daniel Niculae, preşedintele Rapidului, a fost săltat de „mascaţi”, joi dimineaţă. Anunţul a venit chiar de la patronul giuleştenilor, Dan Şucu.

Update. Dosarul ar avea legătură cu evenimentele de la meciul cu FCSB, când pe Arena Națională ar fi fost introduse materiale pirotehnice.

Alături de Niculae, ar mai fi anchetați și lideri din galeria giuleștenilor.

Se pare că „Nico” este anchetat într-un dosar care are legătură cu arme și muniții.

Şucu, despre acuzele aduse lui Niculae

Fostul internaţional român a fost ridicat de forțele de ordine în decursul dimineții de joi.

„Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb.

Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă”, a spus Dan Șucu, potrivit as.ro.

Niculae este preşedinte în Giuleşti din anul 2021. S-a retras din activitatea de jucător în anul 2018, tot de la formația condusă acum de Dan Șucu.

Cu el preşedinte, Rapid se „bate” la titlu

După victoria uriașă obținută pe Arena Națională (4-0 cu FCSB), elevii lui Cristiano Bergodi au relansat lupta pentru titlu. Giuleştenii sunt 5 puncte în spatele FCSB-ului.

„Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Ne bucurăm că am oprit puțin din elanul FCSB-ului, dar cu victoria noastră s-a apropiat și CFR, poate Craiova de FCSB.

Suntem în fața unui nou campionat, vor fi 10 meciuri de foc și trebuie să învățăm din greșelile trecutului și să terminăm cu această euforie odată cu primul antrenament”, a spus Daniel Niculae după meciul cu formaţia lui Gigi Becali.

author avatar
Andrei Ștefan
1.099 afisari

3 COMENTARII

  1. Prea-i pupați în dos pe colorații rapidisti. Cu ce-s ăștia mai galerie decât alții??? Injura mai colorat ???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger