AcasăNewsDaniel Morar vrea inchisoare cu executare pentru Adrian Nastase

Daniel Morar vrea inchisoare cu executare pentru Adrian Nastase

Daniel Morar vrea sa-l vada la pamant pe fostul premier

Incarcerarea fostului premier Adrian Nastase pare sa fie misiunea de suflet a lui Daniel Morar.

Recursul in dosarul Matusa Tamara il tine pe jar pe Adrian Nastase

Vinovat sau nu, Adrian Nastase trebuie sa infunde puscaria. De preferat pana la incheierea mandatului lui Daniel Morar in fruntea DNA.

Daniel Morar vrea sa-l vada la pamant pe fostul premier

Dovada in acest sens sta chiar declaratia procurorului-sef al DNA care si-a exprimat nemultumirea fata de faptul ca, in dosarul Matusa Tamara, s-a cerut pedeapsa cu suspendare. „Eu personal, avand in vedere dosarul as fi cerut inchisoare cu executare. Dar, explic inca o data, procurorii de judiciar sunt procurorii care au cea mai mare libertate din sistemul judiciar al Ministerului Public. Actele lor, concluziile lor nu pot fi cenzurate de catre procurorii ierarhici”, a afirmat Morar, precizand ca la recurs se va solicita inchisoare cu executare. „In Romania, din pacate, criminalitatea gulerelor albe beneficiaza de multa clementa din partea magistratilor. Prin urmare, se poate ca un procuror sa puna concluzii cu suspendare. In acest caz, concluziile procurorului de sedinta nu erau identice cu ceea ce as fi pus eu ca sef al DNA, sau procurorul de caz. Dar a fost optiunea lui pe care nu avem cum sa i-o cenzuram, repet. Ce poate sa faca seful procurorului de judiciar este ca, in motivarea cailor de atac, sa solicite altceva; in cazul de fata, o pedeapsa cu executare”, a mai declarat seful DNA.

Avocatii fostului premier ies la atac

De partea cealalta, avocatii lui Adrian Nastase sustin ca procurorul-sef este atat de disperat incat ar fi incurajat fabricarea de probe in dosarul Zambaccian. „In declaratia pe care a dat-o in fata procurorilor, Ioan Paun (fostul consul al Romaniei la Shanghai – n.r) a declarat ca are in China 100.000 de dolari din banii pretinsi si primiti de la Dana si Adrian Nastase. Cu aprobarea DNA a plecat in China de unde a adus inscrisuri si bani. Banii au fost indisponibilizati de DNA devenind corp delict. Au fost fotografiati cu numar, serie, devenind proba in dosar. Verificand seriile pe site-ul Trezoreriei SUA, am constat ca bancnotele au fost emise cativa ani mai tarziu fata de momentul in care se presupune ca s-ar fi consumat fapta”, ne-a declarat avocatul Lucian Bolcas. Judecand insa dupa indarjirea procurorilor, cat si dupa acuzatiile formulate de aparatorii fostului premier, este clar ca ne aflam in fata unui dosar foarte greu.

[poll id=”209″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
727 afisari

3 COMENTARII

  1. oare cineva din tara asta verifica cam cati bani ia acesti avocati cat declara ei ca iau de dau buluc numai la cei cu bani ati vazut vrun avocat dea lu nastase patriciu voiculescu sau de la clanurile de iterlopi ca ajuta vrun om amarit care se judeca cu statu de la revolutie incoace pentru dreptu de propietate nu pentru ca acestea nu au bani eu zic sa vedem averile la acesti avocati si pe urma vedem cine umbla cu evaziunea fiscala cum te lupti tu sa scapi toti hoti si un amarat care face inchisoare pentu ca a mutat 3 tarusi nul azuci

  2. daca va fi bagat la inchisoare va face maxim pana la alegeri!!!! in schimb morar va face pana la adanci batranete!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger