AcasăNewsDaniel Morar, verificat de CSM

Daniel Morar, verificat de CSM

Daniel Morar a intrat in atentia Inspectiei Judiciare a CSM, care analizeaza o serie de afirmatii facute de acesta intr-un interviu recent.

Procurorului sef interimar la Parchetul General i se reproseaza incalcarea codului deontologic, potrivit RTV. Asta dupa ce Morar a sustinut, intr-un interviu pentru Revista 22, ca unii procurori considera institutia „un sanatoriu”.

„Eu i-as pune in primul rand sa lucreze. I-as activa pe cei care sunt total inactivi si care considera Parchetul General un sanatoriu. Sunt oameni care nu lucreaza sau care lucreaza la minima rezistenta. Eu i-as pune la lucru si as avea instrumentul, le-as da calificativul de „insuficient“, daca ei sunt de insuficient, si nu le-as da pe prietenie calificativul „foarte bine“. De fapt, asta e problema intregului sistem judiciar. Nu va ganditi ca, daca 99,99% dintre procurorii si judecatorii din Romania au „foarte bine“, cat de performant e acest sistem? E ridicol pentru cineva care priveste din afara, nu?”, a sustinut Morar in interviul acordat publicatiei citate.

author avatar
eNational
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger