AcasăNewsDaniel Morar lasat sa dea asaltul final la „baronii locali”

Daniel Morar lasat sa dea asaltul final la „baronii locali”

Daniel Morar

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, procurorii DNA si-au mutat toata artileria grea a luptei anticoruptie pe frontul deschis impotriva asa-numitilor „baroni locali” in frunte cu atotputernicii presedinti de Consilii Judetene.

Daniel Morar va mai sta cel putin sase luni la conducerea DNA, cu o misiune clara

Iar cum operatiunea are o miza imensa, mai ales in vederea iminentelor alegeri locale de peste cateva luni, singurul care o putea coordona cu rezultatele scontate nu putea fi nimeni altul decat Daniel Morar. Asa ca, desi „maurul” si-a facut pana acum de nenumarate ori datoria, sefului DNA i-a mai fost prelungit mandatul cu inca sase luni, tocmai pentru a accelera anchetele declansate impotriva politicienilor cu o influenta atat de mare in teritoriu.

Inchisoare cu executare

31.11.2012 – „NATIONAL” a dezvaluit mutarea frontului anticoruptie pentru pregatirea alegerilor locale

Strategia aplicata de acum inainte de catre DNA va fi cu mult mai dura. Astfel, reporterii de investigatii ai „National” au aflat ca numarul procurorilor care lucreaza la aceste cazuri in care sunt implicati majoritatea presedintilor de CJ-uri va fi suplimentat, tocmai pentru a se putea obtine primele condamnari pana la declansarea campaniei electorale. Mai mult, acuzatorii vor cere expres condamnarea la inchisoare cu executare si, concomitent, anchetarea comandantilor  din Ministerul de Interne care, pana acum, nu au reusit sa-i aduca  pe demnitarii locali in fata instantelor pentru a depune marturie.

Trag de timp

Rapiditatea cu care dosarele aflate pe masa de lucru a procurorilor vor ajunge in instanta este cruciala. Lucru stiut atat de oamenii lui Daniel Morar, care fac tot posibilul sa grabeasca mersul anchetelor, cat si de suspecti. Care, normal, trag de timp cat pot, constienti ca daca ajung sa candideze si, mai ales, sa obtina noi mandate, latul condamnarii s-ar mai putea largi in jurul gulerelor albe.

author avatar
Catalin Tache
713 afisari

6 COMENTARII

  1. Dețin monopolul si simt ca au puterea in mana crezand ca sunt invincibili. Mă bucur ca exista cineva care sa le demonstreze contrariul…….. cu câțiva ani la recreere

  2. Eu imi doream ca Ungureanu sa bage in guvern 2-3 „baieti” in guvern, pe la Interne, pe la Armata si cand Base o lua razna sa ii dea cate una, cand bietii aia destepti cu energia, asfaltu si rahatu mai faceau ei o „jmicherie”, sa ii ia pe sus si sa ii racoreasca 2-3-4-5 ani. Asa de noul an…..

  3. „surprize surprize”va deputa in curind cu….dan voiculescu si familia sa!acest tzigan,turnator de neamuri si colonel in defuncta securitate va da cit de curind socoteala pentru excrocheriile economice pe care le-a facut si in care si-a atras proprii copii!!!acest nenorocit stie ca va plati si de aceea incearca disperat sa se salveze crezind ca romanii sunt prosti!incercarea cu toate „antenutzele”de a se salva nu va face decit sa duca in jos si PSD-ul si PNL-ul!!!o sa vedeti ce va urma!!!!

    • Sa te auda Domnul! Desi nici daca Felix si-ar petrece restul vietii la puscarie nu mi s-ar parea suficient pentru raul facut acestei tari. Cand te gandesti ca facea profit zilnic de 50.000 euro din energie, iar acum trebuie sa se privatizeze Hidroelectrica ca nu e profitabila (clar cu costuri mai mari pentru facturile noastre), mai ca-ti pare rau ca nu mai exista pedeapsa cu moartea !

  4. Aiurea, asta face parte din acelasi partid cu ungureanu, al maosadului, pentru ca mark faragat enstein i-a prelungit mandatul si am auzit la radio erevan ca nu pentru a popi baronii pdl-isti, miliardari din bani de furat, ci pentru a lovi in baronii opozitiei ca atunci cand va veni la guvernare sa nu mai aiba cu cine fura, sa se lase tot pe mana mafiei statale portocalii stapanite de bashe.Ha, ha si iar ha, ve nu va conbine postaci portocalii platiti din bani de firat, tot asa ne credeti usor de manevrat? mai tarziu urlati in pustiu.

  5. Sunt destule dosare prin sertarele procurorilor care asteapta sa vada de unde mai bate vantul sau poate din alte motive . Ar fi bine sa mai fie controlati si acesti domni sa nu cada in greseala ca, prea se lauda unii asa zisi „baroni” ca lor nu li se poate intampla nimic . Mult succes !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger