AcasăNewsDaniel Constantin: "Decizia lui Basescu este inceputul sfarsitului pentru el si regimul...

Daniel Constantin: „Decizia lui Basescu este inceputul sfarsitului pentru el si regimul sau”

Daniel Constantin

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, considera ca decizia presedintelui Traian Basescu de a retrage proiectul noii legi a Sanatatii este ”inceputul sfarsitului” pentru seful statului si ca acesta ‘se sperie’ de efectul iesirii publice din ultimele zile.

Daniel Constantin

”Eu cred ca este inceputul sfarsitului pentru Traian Basescu si regimul sau. Dupa ce ne-a explicat ca legea Sanatatii este o lege buna, devenind, practic, ‘legea Basescu’, ‘copilul’ lui Traian Basescu, presedintele se sperie acum de efectul pe care l-a avut aceasta iesire publica din ultimele zile si retrage proiectul de lege. Este o situatie care imi aminteste de 1989, cand Ceausescu, speriat de multime, venea si promitea inca 100 de lei la salariu. si atunci a fost inceputul sfarsitului si acum cred ca este inceputul sfarsitului pentru Traian Basescu”, a declarat vineri liderul conservatorilor.

Presedintele Traian Basescu i-a cerut vineri seara premierului Emil Boc retragerea proiectului noii legi a Sanatatii.
‘Cer public primului-ministru retragerea proiectului care viza reforma in Sanatate. Am discutat de altfel cu primul-ministru intentia de a face acest lucru. si o fac eu pentru ca aici a fost comisia prezidentiala, aici au fost oamenii specialisti care s-au dedicat incercarii de a pune un diagnostic si de a da niste solutii’, a declarat Basescu vineri seara la Palatul Cotroceni.

author avatar
Ciprian Purice
376 afisari

4 COMENTARII

  1. Pentru cel care isi poarta cu nesimtire toga de presedinte peste un comportament de infractor notoriu:betivane,noi nu suntem public,noi suntem poporul,tu esti atat de imbecil incat crezi ca esti presedinte peste..public…nu golane,esti presedintele unei tari care are un POPOR ADEVARAT,sigur avem si scursuri printre noi,acestea sunt cu..tine,pe langa tine sau ..in tine!

  2. Legea Sanatatii……..
    este clar, domnii din „Partidul conservelor”, doar comenteaza anumite decizii pe care altii si le asuma!
    Capacitatea de a face ceva pentru tara, si de a-si asuma reactia oamenilor o pot face doar oamenii capabili, chair daca gresesc, incapabilii comenteaza.
    Ma abtin de la alte comentarii!

  3. Probabil temacina, insa nu mai intereseaza nici de huligani ca tine si nici se boc sau basescu. nici cretinitatea impertinenta a unora de ataca si incerca sa jigneasca deciziile altora. Poti sa dormi linistit, oricum o sa ai cosmaruri cu privire la Legea sanatatii, si cat o sa fie basescu presedinte!
    potae

  4. domnule constantin eu sint o persoana din medias am 59 de ani si va apreciez foarte mult deci mai mult ca multi alti politicieni dar luati atitudine acum lasatil pe fricosu de crin eu imi doresc o schimbare deoarece eu cu sotul meu avem venit de 1400 le face frig si foame eu sper ca dv veti rezolva ceva

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger