AcasăNewsDani Mocanu, accident cu un TAB în Râmnicu Vâlcea. Manelistul a intrat...

Dani Mocanu, accident cu un TAB în Râmnicu Vâlcea. Manelistul a intrat în mașinile parcate lângă trotuar – VIDEO

TABDani Mocanu, accident cu un TAB în Râmnicu Vâlcea. Manelistul a intrat în mașinile parcate lângă trotuar - VIDEO

Imagini uluitoare au fost surprinse miercuri pe străzile din Râmnicu Vâlcea. Manelistul Dani Mocanu a provocat un accident rutier cu un TAB militar.

Incidentul rutier neobişnuit a avut loc pe strada Spaiul Independenţei, lângă parcul Zăvoi. Două maşini au fost avariate de vehiculul istoric militar, aşa cum este trecut TAB-ul în acte.

Cel care conducea TAB-ul a recunoscut în faţa poliţiştilor că nu a fost atent, a luat prea mult dreapta şi a lovit cele două autoturisme parcate pe stradă. Dani Mocanu, pe numele său real Claudiu Neagoe, a primit o amendă de 725 de lei.

@danimocanu10Am fost, sunt și voi rămâne unic !!! Ceea ce fac eu a depășit de mult nivelul României♬ sunet original – danielmocanuoficial

TAB-ul era autovehicul istoric

Manelistul a închiriat vehiculul respectiv pentru a filma un videoclip în judeţul Vâlcea. Vehicului istoric era înmatriculat în Anglia și se află la vânzare pe un site de mică publicitate. Proprietarul care este din Vâlcea cere pe el 130.000 de euro.

„Nu este autovehicul de armată, este autovehicul istoric. Cel în cauză va fi sancţionat pentru avarie”, au transmis, miercuri seară, reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Poliţiştii au mai precizat că autovehiculul este înmatriculat şi că avea dreptul de a circula, subliniind că ”nu au fost constatate alte nereguli”.

author avatar
Andreea Vlad
743 afisari

2 COMENTARII

  1. In primul rand ala nu e TAB, iar in al doilea rand boul ala care conduce este un idiot care ar trebui sa ramana fara permis macar un an de zile.

  2. Are permis pentru tab ? 🙂
    Asa orcine poate cumpara si conduce pe drumurile.publice un…tab.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger