AcasăNews„Dandy Teodorovici” denunță „fake news”: Nu o trădez pe Viorica

„Dandy Teodorovici” denunță „fake news”: Nu o trădez pe Viorica

Preşedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici, acuză presa că promovează ştiri false, după ce un post de televiziune a transmis că acesta ar purta negocieri cu Victor Ponta pentru înlăturarea de la Palatul Victoria a Vioricăi Dăncilă.

„Iată că nu orice breaking news înseamnă real news sau quality news!

Iată că breaking news înseamnă și fake news!

Tocmai ce am aflat, fiind în drum spre Pitești, unde voi participa la CEx PSD Argeș, că au apărut recent în presă informații despre negocierile pe care le-aș fi avut sau le-aș purta acum cu Victor Ponta pentru înlăturarea președintelui PSD, doamna Viorica Dăncilă și pentru preluarea funcției de premier al României.

Binevoitorilor și combinatorilor le transmit că nu și-au găsit nici persoana, nici subiectul.

Oamenilor, fie că sunt sau nu simpatizanți ai PSD, le spun ceea ce le spun și colegilor mei, că un om politic nu are voie să fie motivat în acțiunile sale decât de proiectele cerute de poporul căruia îi datorează alegerea în diverse funcții și niciodată de vreun avantaj oferit de acea poziție în statul român.

Restul e fake”, scrie Teodorovici pe Facebook.

Cunoscut drept un tip elegant şi cuceritor, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a fost supranumit „Dandy”. Fostul președinte, Traian Băsescu, l-a numit „acest dandy de la Fonduri Europene” şi „discotecar”, în perioada când era ministrul al Fondurilor Europene, în Guvernul Ponta.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
161 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger