AcasăNewsDancu vrea sa scoata maimuta din politician

Dancu vrea sa scoata maimuta din politician

Vasile Dancu ii avertizeaza pe politicieni ca spectacolul de proasta calitate nu se vinde

Sociologul Vasile Dancu deplange disparitia ”domnilor” din politica, aratand ca, in goana dupa voturi, demnitarii au devenit actori intr-un spectacol ieftin, de mahala.

Vasile Dancu ii avertizeaza pe politicieni ca spectacolul de proasta calitate nu se vinde

”Vedete de televiziune, lideri fara electorat”. Asa ii caracterizeaza Vasile Dancu pe politicienii cu pretentii. Acum, pesedistul ii avertizeaza pe demnitari ca  vor plati scump pentru ”depolitizarea si tabloidizarea politicii”.

”Politicienii coboara limbajul, iar pe de alta parte personajele din tabloide devin personaje politice. (…) Foarte multi vor pierde ca se maimutaresc. (…) Sunt unii care se bucura cand vad politicieni care se comporta ca ei. Dar exista si o alta parte a publicului, care ar prefera sa aiba niste politicieni pe care sa-i admire, <<niste domni>>. Din pacate, acestia sunt din ce in ce mai putini”, a conchis Vasile  Dancu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
216 afisari

1 COMENTARIU

  1. Domnule Vasile Dincuaveti perfecta dreptate,eu vin si va intreb nu si dumneavoastra ii sustineti pe acesti imbecili inculti si murdari la gura din politica?un intelectual ca dumneavoastra ii sustineti cu mare bucurie pe la tv.Mare pacat num cu cine sa votez si pentru asta nu merg la vot.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger