AcasăNewsDancu: Uselistii, loviti de psihoviroza Basescu

Dancu: Uselistii, loviti de psihoviroza Basescu

TERAPIE. Vasile Dancu incearca sa-i convinga pe uselisti ca obsesia pentru Traian Basescu este daunatoare

Desi este constient ca va fi pus la zid de colegii de partid, asa cum s-a mai intamplat si cu alte ocazii, Vasile Dancu insista sa-i scoata pe pesedisti din ”obsesia Traian Basescu”

TERAPIE. Vasile Dancu incearca sa-i convinga pe uselisti ca obsesia pentru Traian Basescu este daunatoare

Dupa ani buni petrecuti in PSD, Dancu marturiseste ca nu a reusit sa inteleaga cum un partid de stanga nu este capabil sa capteze sustinerea intelectualilor. ”Am sperat ca partidul meu va intelege, pana la urma, ca are nevoie de voci lucide, dar la a spune adevarul nimeni nu se inghesuie”, noteaza sociologul pe blogul personal, mentionand ca un alt mare pacat al social-democratilor este obsesia pentru Traian Basescu. ”Am incercat sa-i scap pe prietenii si camarazii mei de o psihoviroza care, inexplicabil, a lovit o mare parte din clasa politica: obsesia de a scapa prin orice mijloace de Traian Basescu, fara a respecta proceduri, institutii. Le-am spus ca nu va fi prezenta destula, ca Europa nu va accepta rationamentele noastre. Ca si in 2007, singurul raspuns a fost acela ca am simpatii basiste. Acum ma uit la dezastrul rezultat si ma astept sa vina delegatii ONU cu misiuni de pace, pentru a opri jihadul nostru national”, a mai precizat Dancu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
375 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai nene,daca NU merge ceva bine in tara asta,NU merge din cauza acestei”curve politice” DANCU VASILE!…este un om cu doua fete,un mare profitor de pe urma sondajelor sale ,absolut mincinoase,care a fraierit si derutat pe toata lumea! se vede clar ca stie de cele 2 mil.de disparuti pana acum si cu care a jonglat pe placul lui BASE!…el de mult trebuia anchetat si chiar condamnat la cati bani a luat MOCA!…acest Grup de la Cluj,dupa mine este OSTIL tarii!…un pensionar satul de „gargarle” acestui infumurat DANCU!…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger