AcasăNewsDancu: Nastase, un las care sta sub caciula lui Iliescu

Dancu: Nastase, un las care sta sub caciula lui Iliescu

Vasile Dancu are convingerea ca lui Adrian Nastase ii lipseste barbatia politica

Adrian Nastase a fost si este in continuare las. Cel putin asa sustine Vasile Dancu, cel pe care fostul premier il acuza, deunazi, de tradare.

Vasile Dancu are convingerea ca lui Adrian Nastase ii lipseste barbatia politica

Pesedistul clujean se declara dezamagit de atacurile lansate de Nastase la adresa lui. “Ma asteptam la mai mult din partea lui. Comentariul pe care l-a postat pe blog este sub nivelul intelectual al lui Nastase”, a declarat Dancu pentru “National”, precizand ca spera sa aiba “o disputa ideologica” de substanta cu presedintele CN al PSD dar, vorba aceea, “n-ai cu cine”.

Cadavrul politic al lui Ion Iliescu, plimbat cam mult prin partid

In opinia lui Vasile Dancu, Ion Iliescu a blocat evolutia PSD-ului

Dar cum in politica dezamagirile apar la tot pasul, Vasile Dancu a depasit rapid momentul, amintindu-si si el de pacatele fostului premier. “L-a deranjat faptul ca am vorbit despre lasitatea care domina partidul de fiecare data cand a fost vorba de Ion Iliescu.  In 2003, proiectul partidului, privind organizarea alegerilor anticipate nu s-a putut realiza din cauza lui Ion Iliescu. Lui Adrian Nastase i-a lipsit atunci barbatia politica. Si acum, sta tot sub caciula lui Ion Iliescu”, a afirmat Vasile Dancu, aratand ca partidul sta in opozitie de sapte ani din cauza faptului ca legitimitatea liderilor este suntata de acelasi Iliescu.

Lui Adrian Nastase nu i-au picat bine criticile formulate de Dancu

“Avem acest obicei sa taram toate cadavrele politice dupa noi. Nu am nimic cu Ion Iliescu, nu vreau sa plece din partid,  vreau sa nu-si mai aroge drepturile pe care le-ar avea, de exemplu, un presedinte executiv”, a mai explicat social-democratul clujean, convins fiind de faptul ca declaratiile sale il vor irita la culme pe Iliescu. “El este invatat cu Partidul Comunist. Acolo conducerea nu putea fi criticata”, a mai comentat, ironic, Dancu. In ceea ce-l priveste acuzatia de “tradare” formulata de Adrian Nastase, pesedistul clujean a tinut doar sa precizeze ca va “fluiera din tribuna” ori de cate ori va considera ca partidul o ia pe cai gresite.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
584 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger