AcasăNewsDancu: Nastase si Iliescu i-au luat frica lui Ponta

Dancu: Nastase si Iliescu i-au luat frica lui Ponta

Vasile Dancu vrea un PSD fara Ion Iliescu si Adrian Nastase

Adrian Nastase si Ion Iliescu se tem de actiunile viitoare ale lui Victor Ponta, sustine social-democrat Vasile Dancu.

Vasile Dancu vrea un PSD fara Ion Iliescu si Adrian Nastase

Pe lista neagra a lui Victor Ponta s-ar afla, printre altii, Ion Iliescu si Adrian Nastase. Informatia, comentata pe la colturi de pesedisti, este confirmata intr-o mare masura de Vasile Dancu, cel care justifica astfel atacurile pe care cei doi lideri social-democrati le-au lansat la adresa lui in ultima perioada. “Probabil ca am atins un punct sensibil, o spaima, o frica a celor doi legata de viitoarele actiuni ale lui Victor Ponta”, a declarat Dancu, precizand ca Nastase si Iliescu au primit, cel mai probabil, semne ca “PSD nu mai suporta fragmentarea autoritatii liderilor”.

Ion Iliescu nu concepe ideea ca unul ca Dancu isi permite sa-i conteste autoritatea

De asemenea, social-democratul clujean considera ca deciziile strategice ale unui partid nu pot fi legate de poftele unor fosti presedinti sau de interesele acestora. “Nu cred insa ca este normal ca presedintele de onoare (Ion Iliescu – n.r) sa functioneze ca un fel de presedinte executiv al partidului. S-a intamplat de multe ori si nu cred ca este normal”, a mai afirmat Vasile Dancu. Sociologul si-a exprimat speranta ca Victor Ponta va avea curajul sa mearga mai departe cu schimbarea conducerii si cu reformarea partidului. n

Nastase si Severin, luptatori anticoruptie

Adrian Nastase considera ca Vasile Dancu tradeaza interesele partidului

Presdintele CN al PSD, Adrian Nastase, promoveaza, pe blogul personal, o conferinta cu tema „Istoria si mitologia exceptionalismului coruptiei romanesti”, care va fi sustinuta de europarlamentarul Adrian Severin. Evenimentul urmeaza sa aiba loc saptamana viitoare, la Fundatia Europeana Titulescu. Reamintim ca Adrian Severin este cercetat in prezent pentru fapte de coruptie , fiind acuzat ca ar fi pretins bani pentru a sustine niste amendamente in Parlamentul European.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger