AcasăNewsDancu: Nastase, „omul caruia i se cuvine totul”

Dancu: Nastase, „omul caruia i se cuvine totul”

Vasile Dancu reuseste sa-l puna intr-o lumina proasta pe Adrian Nastase fara insa a-i pronunta numele

Atacat la scena deschisa de Adrian Nastase, sociologul Vasile Dancu a ales o modalitate inedita de a-si infiera fostul sef de partid.

Vasile Dancu reuseste sa-l puna intr-o lumina proasta pe Adrian Nastase fara insa a-i pronunta numele

Ca sa-i demonstreze presedintelui CN al PSD ce insemna o disputa “de substanta”, Vasile Dancu a postat pe blogul personal un comentariu intitulat “Omul caruia i se cuvine totul”, in care il desfiinteaza pe Nastase fara insa a-i pronunta macar o data numele.

“Omul acela, daca ajunge intr-o functie publica, devine un colectionar de orice, un mare depozit, aduna toate jucariile pe care nu le-a avut cand era mic: masini, tablouri, ceasuri, bijuterii. (…) Cand intra singur, din lacomie sau lipsa de caracter, in bucluc, <<Omul caruia i se cuvine totul>> este atat de nefericit incat crede ca pentru cauza lui ar trebuie sa se darame lumea. Toti ar trebui sa se arunce in fata tavalugului Justitiei, ar trebui sa se opreasca trenurile si o greva generala sa paralizeze intreaga tara”, scrie Dancu pe blog, alocandu-i un capitol important si Danei Nastase. “De regula, <<Omul caruia i se cuvine totul>> are si o sotie careia, ati ghicit, i se cuvine cel putin la fel de mult, dar poate si mai mult, caci este Doamna, femeia de fier din spatele barbatului puternic. Ea dispune de fapt de tot si pentru ea toti oamenii subordonati sotului sunt o liota de servitori, niste dobitoace care nu sunt destul de recunoscatoare”, conchide Dancu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
599 afisari

4 COMENTARII

  1. Se vede de la o posta ca este mult mai citit decit Adi, copilul rasfatat a lu’Ilici.
    Bravo nea Dancu-le, sociologic esti mai tare decit el……
    Dar daca ai ramas la PSD este de datoria matale ca impreuna cu grupul a la Cluj, sa nu va lasati pina nu-i dati afara din partid atit pe „Omul caruia i se cuvine totul” dar si pe Ilici.
    Se duce drqul de ripa toata sandramaua politica a PSD daca de urgenta nu scapati de ei..
    Ilici – partiarhul rosu – Richellieu de Romanica- dar si omul de care vorbesti, dovedit a fi unul din cei mai corupti oameni din toate timpurile de dupa 89 (chiar a incercat sa va prostesca pe toti membrii psd cu matusa Tamara…, vai de mama lui de smecher de Colentina) fac de 100 de ori mai rau partidului decit oricine altcineva..
    Luati aminte….nu mai aveti mult pina la alegeri si daca nu scapati de ei…sigur veti peirde….si numai daca se afiseaza cu voi..fara macar sa deschida gura……

  2. si totusi dancu spune ca omul din postarea lui e un las…oare el cum se numeste, daca se ascunde ins patele cuvintelor si nu are curajul sa isi asume ceae ce scrie? e foarte curajos sa scrii un text, fara nume, plin de insinuari…

  3. FFFFFFF.URAT DIN PARTEA LOR.ACEASTA NU SE CHEAMA LUPTA CI MAHALA……MAHALA SAU CURVE MASCULINE.CER SCUZE,DAR ASA VEDE OMUL SIMPLU CARE MAI SI VOTEAZA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger