AcasăNewsDăncilă vrea să aducă normalitate și internauții îi râd în nas

Dăncilă vrea să aducă normalitate și internauții îi râd în nas

Sursa foto: Twitter

Viorica Dăncilă și-a făcut, joi seară, un nou cont pe facebook. Însă premierul nu s-a mulțumit cu asta, și s-a  apucat să posteze un text în care  promitea că va face tot posibilul să readucă agenda publică „pe traseul normalităţii, al decenţei şi al asumării, pentru stabilitate şi coerenţă politică şi guvernamentală”.

Sursa foto Twitter

Postarea Vioricăi Dăncilă începe cu un citat din Winston Churchill: „Succesul nu e final, eşecul nu e fatal: ceea ce contează e curajul de a continua”. Comentariile utilizatorilor facebook sunt pe măsura ironicului fost șef de stat britanic, însă ținta lor este Dăncilă:

„Superb citatul, ați revenit în forță. Aș avea câteva întrebări: 1. Ați aflat în ce județ sunteți? 2. Pakistanul și Iranul mai sunt în UE? 3. Considerați în continuare că „orice om îi este teamă”? 4. Aveți cumva o rețeta de murături?”. Un alt internaut îi adresează premierului: „Vă recomand să vă dați demisia și să vă dedicați total acestei pagini”, iar altul intra în probleme chiar mai delicate: „Domnul Dragnea e bine? E tratat corect? Să adun oltenii, să-l elibereze? Aștept un semn”.

În continuarea postării, prim-ministrul României a promis că „din dragoste şi responsabilitate pentru România, e momentul să ne aducem aminte de raţiunile care ne-au făcut să ne implicăm pentru acest viitor al construcţiei, şi nu cele ce ne despart. Sunt absolut convinsă că ne dorim cu toţii binele acestei ţări. Din respect pentru români, noi, politicienii, avem datoria dialogului şi a consensului, a maturităţii politice şi a acţiunilor responsabile. În ceea ce mă priveşte, vă asigur pe toţi că voi face tot ce-mi stă-n putinţă să readuc agenda publică pe traseul normalităţii, al decenţei şi al asumării, pentru stabilitate şi coerenţă politică şi guvernamentală”.

Dăncilă a anunţat că va folosi noul cont de facebook pentru a comunica direct cu oamenii. „De astăzi mă puteţi găsi şi aici, pe această pagină. Îmi doresc dialog şi construcţie, cu şi pentru oameni”, precizează finalul postării.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
243 afisari

4 COMENTARII

  1. ”iar altul intra în probleme chiar mai delicate: „Domnul Dragnea e bine? E tratat corect? Să adun oltenii, să-l elibereze? Aștept un semn”.”

    Cititi mai mult: https://www.national.ro/news/dancila-vrea-sa-aduca-normalitate-si-internautii-ii-rad-in-nas-658984.html/#ixzz5q9xZYQ7J
    National
    Bai, animalelor naziste, cind oltenii se ”adun” praful se alege de voi, javrelor !!!
    Nici fulgii nu mai ramin din voi !!!
    Sinteti niste rteuri lae naturii, niste avortoni lasati in soare si nu stiti decit ce ati fost instruiti sa faceti !!!
    Cind se vor aduna oltenii revolutia lui Tudor Vladimirescu vi se va partea un bal de subrete !!

  2. Dancila o maistra de lucru manual de școala gen.,proasta agramata ,pusă de Dragnea cap lista la alegeri parl.UE-9 ani în parlamentul european.Pentru care merite? Apoi prim. min.! Pt. care merite?.Iar acu Veorica agramata îi întoarce favorul lui Dragnia-se lasa condusa de Johannis și servicii în detrimentul poporului român și al mentorului ei Dragnia sau o fi Churchill? ÎN ISTORIA ROMÂNIEI NU AM AVUT UN PRIM.MINISTRU CU O PREGATIRE ATÎT DE PRECARĂ! Practic nivelul ei este la nivelul genunchiului broaștei!.La țeară de unde e ea este o vb…Că învîrte politica ca porcul dovleacul..(înainte să-l manînce!) Ce ziceți? e f.pricepută..?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger