AcasăNewsDancila vrea la sefia PSD, nu si la Cotroceni

Dancila vrea la sefia PSD, nu si la Cotroceni

Premierul Viorica Dancila soseste la Ateneul Roman din Bucuresti, pentru a participa la ceremoniile dedicate preluarii de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii Europene, joi 10 ianuarie 2019. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Aflata la momentul de fata, interimar, in fruntea Partidului Social Democrat, pe Viorica Dancila o bate gandul sa candideze la apropiatul Congres, la care se va alege noul numar 1, cu atributii depline, in cadrul PSD-ului.

„Cred ca voi candida. (…) Deocamdata sunt foarte preocupata de organizare (…) Da (voi candida-n.n), dar eu sper sa fie si alti candidati”, a anuntat Dancila, intr-un interviu acordat lui Marius Tuca.

Premierul sustine, insa, ca nu ia in calcul sa intre si in cursa pentru Cotroceni, in toamna. „Nu (nu ma gandesc sa candidez la prezidentiale). Cred ca nu trebuie sa mai avem aceasta opinie ca seful partidului trebuie sa fie candidatul la prezidentiale”, a sustinut sefa Guvernului, inainte de a sublinia ca, in opinia sa, e nevoie ca PSD-ul sa mearga in aceasta cursa cu un candidat care sa „se bucure de notorietate” si de incredere in randul romanilor.

author avatar
Cristina Stefan
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger