AcasăNewsDăncilă, trei daruri pentru Iohannis. Le-a lăsat la pupitrul gol

Dăncilă, trei daruri pentru Iohannis. Le-a lăsat la pupitrul gol

Prezidenţiabilul PSD a ieşit vineri seară în faţa presei, de la Parlament, într-un spaţiu pregătit pentru o dezbatere şi pentru care fusese pregătit şi un pupitru pentru contracandidatul său din etapa finală a cursei pentru Cotroceni.

După ce a catalogat ca ”dezamăgitoare” absenţa lui Klaus Iohannis, aflat, după cum mulţi ştiu, în Bacău, în această ultimă zi a campaniei electorale, Viorica Dăncilă a anunţat ce daruri pregătise pentru a i le oferi contracandidatului, în situaţia în care acesta ar fi venit la această dezbatere. Cele trei daruri sunt un tricolor, Constituţia României, ”legea fundamentală pe care trebuie sa o respectăm toţi şi pe care Klaus Iohannis a călcat-o în picioare”, şi o Biblie. În ideea că ”un om care crede în Dumnezeu este un om bun, care nu învrăjbeşte, care nu aduce ură şi dezbinare (…) care aduce în spaţiul public echilibru şi consens”.

Dăncilă a lăsat cadourile pe pupitru, spunând că speră ca darurile ”să ajungă la domnia sa”.

author avatar
Cristina Stefan
1.191 afisari

6 COMENTARII

  1. Romanii ar trebui sa inteleaga ca acum este un moment foarte important in viitorul Romaniei , pentru ca DACA VOTEAZA SI VA IESI ACEST INDIVID NEROMAN IOHANIS FARA DEMNITATE , ONOARE SI CU O EVIDENTA INCOMPETENTA , SE VA DA TARA PE MANA A DOI NEROMANI IOHANIS SI ORBAN MERCENARI PUSI IN FUNCTII DE FORTE OBSCURE EXTERNE ANTIROMANESTI CARE AU INTERES SA IA TOT CE A MAI RAMAS IN ROMANIA , SA NE DUCA LA NIVELUL DE TARA SUBDEZVOLTATA FURNIZOARE DE SCLAVI !!!!

  2. Teatru ieftin și prost regizat ! După ce ani de zile Rodica Vasilica DĂNCI LĂ ne servea doar declarații de presă după care fuga marș înapoi în culise lăsând cu ochii în soare ce să vezi ? Acum moare de dorul ziariștilor și este GATA să stea de vorbă cu ei repetând de 200 de ori numele lui Johannis../ Miorița lae Vasilcă Dăncilae de trei zile încoace gura nu-ți mai tace , dar șăzi blândă că vine și ziua a 4-a cea de Luni 25 Noiembrie după care … scapi și de acest calvar.
    Să sperăm că nu a încurcat drapelul României cu cel al Rusiei sau Biblia cu statutul psd ..păstrez speranța că în cazul constituției să nu fi greșit.
    În fine cu ocazia acestor ”coferințe” de presă am aflat că sora voastră de rit bolșevic în televiziune este NCN.

    • Tradatorii de tara au dat jos Guvernul pentru ca PPE sa aiba un comisar mai mult ca PES.
      Ii doare-n basca de romani

  3. Si acum Crezul varianta ortodoxa pt ca mai sunt si alte variante crestine.
    Cred întru Unul Dumnezeu, Tatăl Atotțiitorul, Făcătorul cerului și al pământului, al tuturor celor văzute și nevăzute.
    (cam atat tine de Biblie)
    (Si cam atat tine de Noul Testament si in ce ne incredem noi romanii)
    Și întru Unul Domn Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Unul-Născut, Care din Tatăl S-a născut mai înainte de toți vecii. Lumină din Lumină, Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat, născut, iar nu făcut; Cel de o ființă cu Tatăl, prin Care toate s-au făcut.
    Care pentru noi, oamenii, și pentru a noastră mântuire, S-a pogorât din ceruri și S-a întrupat de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria, și S-a făcut om.
    Și S-a răstignit pentru noi în zilele lui Ponțiu Pilat și a pătimit și S-a îngropat.
    Și a înviat a treia zi, după Scripturi.
    Și S-a înălțat la ceruri și șade de-a dreapta Tatălui.
    Și iarăși va să vină cu slavă, să judece viii și morții, a Cărui împărăție nu va avea sfârșit.
    Și întru Duhul Sfânt, Domnul de viață Făcătorul, Care din Tatăl purcede, Cel ce împreună cu Tatăl și cu Fiul este închinat și slăvit, Care a grăit prin prooroci.
    Întru una, sfântă, sobornicească și apostolească Biserică.
    Mărturisesc un botez spre iertarea păcatelor.
    Aștept învierea morților.
    Și viața veacului ce va să vie.

    Amin!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger