AcasăNewsDăncilă: Sub nicio formă nu renunț la prezidențiale!

Dăncilă: Sub nicio formă nu renunț la prezidențiale!

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, premierul Viorica Dăncilă, a declarat joi la Pitești că „sub nicio formă” nu se va retrage din cursă.

„Sub nicio formă. De unde v-a venit ideea asta?”, le-a spus Dăncilă jurnaliștilor care au întrebat-o dacă e dispusă să renunțe la candidatură.

Pe scena publică circulă informația că Pro România ar condiționa sprijinul pentru Guvernul PSD de retragerea premierului Dăncilă din cursa pentru Cotroceni.

Parlamentarii PSD, miniștrii, șefii județeni și conducerea centrală se întâlnesc în weekend la Mamaia să stabilească strategia partidului pentru prezidențiale și guvernare după ieșirea ALDE din Palatul Victoria.

Foto: Facebook

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
113 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca Dna Dancila ia acum masurile cerute de romanii furiosi pe Politie, Procuratura, DIICOT datorita cazului de la Caracal si repune pe tapet Legea privind raspunderea magistratilor si in discutie abrogarea Legii recursului compensatoriu care a facut prapad in tara,daca PSD face un Proiect de lege ref la pierderea pensiei speciale de catre aceia care o primesc in caz de condamnarea definitiva a lor, daca ii cere Dlui Pres Johannis convocarea CSAT pentru declararea starii de necesitate a destructurarii clanurilor mafiote deja 100 in toata Romania,pericol national, sigur va castiga in sondaje. Promulgarea acestor legi si declararea clanurilor ca pericol national nu pot fi respinse de catre Dl Presedinte Iohannis.
    Pentru ca daca se uita Dna Dancila la poza cu magistratii protestatari il va remarca si pe un Domn Procuror din Caracal,Popescu parca, si pe o Dna procuroare care se posta pe FB in timp ce conducea si pe Procurorul maratonist si va intelege sigur ce vor romanii. Nu este vendeta, este o punere in normalitate.Daca nu era mass media nu stiam cat de cumplita este situatia in tara! Dna Prim Ministru lasati orgoliul, dati dreptate PNL care spune ca el a initiat legea raspunderii magistratilor, discutati cu dansii ca Prim Ministru al Romaniei si a romanilor si nu ca presedinte PSD si sigur PNL va fi cu Dvs.Aceste legi chiar daca nu vor fi pe placul unor politicieni, vor trece sigur in Parlament.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger