AcasăNewsDancila s-a intalnit cu Juncker la Bruxelles (VIDEO)

Dancila s-a intalnit cu Juncker la Bruxelles (VIDEO)

Aflata, impreuna cu membrii Guvernului, intr-o vizita de lucru de doua zile la Bruxelles, ce tine de preluarea presedintiei Consiliului UE, Viorica Dancila a avut, miercuri, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Din cate s-a vazut din imaginile distribuite de Palatul Victoria, Dancila si Juncker au schimbat cateva vorbe, zambitori, inainte de a ajunge la panou, pentru obisnuitele fotografii de protocol. Juncker i-a sarutat mana sefei Executivului roman, inainte de a se indrepta catre sala in care au avut loc discutiile. Dupa intrevederea bilaterala, cei doi oficiali au in program o declaratie comuna de presa, de la sediul Comisiei Europene.

Tot in cursul acestei zile, Dancila si ministrii avusesera o intrevedere cu secretarul general al Consiliului Uniunii Europene, Jeppe Tranholm-Mikkelsen.

[youtube]E-Yme9kZKOU[/youtube]

sursa foto, video: gov.ro

307 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cel mai frumos gest din lume. Acela de a pupa mâna unei femei. Îl recomand tuturor bărbaților din lume ca gest de înalt respect, de netarmurita dragoste si adânca recunostinta ce îl purtam femeilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger